När bloggbarn leker

Någon läsare har frågat mig hur familjen ”drabbats” av mitt bloggande. Jag har börjat skriva ett inlägg om just det ämnet men jag ska först kolla med familjen vad som är DERAS sanning och inte min =). Såklart är det så att familjen får både positiva och negativa delar av mitt val av ”yrke”.

Bloggare

Men en dag så hände något ganska kul…
Mira leker med sin kompis Maja så leker dom att dom är bloggare….. Ööööö……

– Jag bloggar varje dag, säger Maja

– Ja men jag bloggar många gånger, säger Mira

– Ja och jag läser MASSOR med ggr kontrar Maja med

– Jaja, jag tar foto också, säger Mira.

Mamma stolt….

Mira klädde upp sig i nyaste klänningen från Emelie, satte på sig finskorna (mina gamla högklackade) och läppglans. Jag frågade varför, Jo hon var ju en bloggare! Hahaha som om hennes mamma ser ut så varje dag! Och om det sker, ring läkaren för då är jag sjuk!

Bloggare

Visst är klänningen fin! Och jag vill faktiskt tipsa er om min favoritbutik med barnkläder som ligger mitt i Skånes hjärta. Åk dit!! Kan du inte det så har Emelie även en Webbshop!

LOADING..