Idag fyller mannen 19 år

Torsdag, skit också. En torsdag som jag ska spendera i tandläkarstolen för operation av rotspetsinflammation. Ja hur sexigt låter det på en skala? Och mannen som fyller 19 år idag, stackars honom att vi inte kommer att kunna hångla ordentligt på hans födelsedag!

NITTON? Tänker du säkert nu. Ja, han fick sitt liv för 19 år sedan, den dagen han överlevde den fruktansvärda olyckan på Gotland. Han borde inte vara i livet idag, men han är det. Han trotsade dödens rop på honom och lever sitt liv fullt ut idag. Ingen är så omtänksam och kärleksfull till de sina än han. Fredrik har fått en insikt i livets mening när han höll på att förlora det. Därför är han rädd om livet varje dag.

Han är fantastisk, och han är min man.

I morgon firar vi mannens födelsedag men även vår 11 års dag på ett underbart ställe som är en överraskning var det är och vad vi ska göra =)

IMG_8192

 1. Men oj vad hemskt det låter, vad var det för olycka? Har du bloggat om det tidigare?
  Vad glad jag är att han trotsade ropet, att han lever vidare och tog vara på livet och har dig vid sin sida. En perfekt kvinna full av bus och ödmjukhet som bör uppskattas varje dag Det är fint av han. 🙂

  Grattis antar jag? Eller är det verkligen hans födelsedag idag haha?
  Vacker bild!

  1. Ja det var en väldigt otäck olycka, ska länka till den så att du kan läsa! Åh vad fint av dig att skriva så!! Stor Kram och TACK!

 2. Så tråkigt med vad din man varit med om. Grattis på hans 19 årsdag och grattis till er båda.

  Vacker bild på er tillsammans.

  Kram Kamilla

 3. Wow, vilken bild! Fastän man inte kan se era ögon kan man ändå se lyckan i och runtomkring er, ni kommer säkert leva lyckliga i alla era dagar! Grattis till din mans andra liv, har läst storyn flera ggr vid olika tillfällen, blir lika tårögd varje gång, dels av lyckan att din man klarade sig naturligtvis men såklart av hjälten som räddade hans liv och så det tragiska att inte alla överlevde, kram!!

  1. Ja den bilden är så mycket vi!! Jag älskar den, och det är första pussen som man och hustru. TAck för dina fina ord <3

 4. Grattis, till all fin kärlek ni har! Grattis till en man som behagar livet och delar med sig av sina erfarenheter! Kram till er båda.

 5. Jaha det var därför jag drömde om dig inatt. Min inre känsla sa mig att du skulle utsättas för något. Det är konstigt med mina drömmar ibland ? Hoppas det blir bra snart. Puss på kinden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..