Lyx i kvadrat

Hej världens bästa bloggläsare. Jag hoppas att du mår lika bra som vad jag gör. Nu rullar vi hemåt från Falkenberg och Strandbaden mot Veberöd för att se världens bästa gymnast ha sin första uppvisning, och snacka om att hon är nervös.

Jag lämnade kvar Åse och VictoriaSaltbaden, jag hoppas att dom klarar sig ändå. Det är nog svårt men Vi ska ses snart igen.

Innan vi åkte hem gjorde jag en fantastisk spaupplevelse som heter Ivory. Då får du verkligen allt i en behandling som håller på så länge som två timmar. Jag kan verkligen rekommendera Ivory som är otroligt prisvärd för du får extremt mycket för pengarna och både kropp och själ mår bra efteråt. Under tiden jag var där mös Fredrik och Mira i den gigantiska sängen

Jag började här där jag fick information om vad som skulle hända =)

 

En spavärdinna kom och tog hand om mig och guidade mig genom hela upplevelsen. Jag började med fotbad med salt från Röda havet (tror jag)

 

Efter fotbadet var det ångbastu och torrbastu. Då fick man även ta på sig en ansiktsmask och kyla ner sig med is. Och därefter fick jag lägga mig i den varma poolen. Det var nära på att jag somnade

 

Hamamdags där värdinnan visade hur man ska göra skummet som man sedan skrubbar kroppen med

Nejnejnej, det är inte nutella eller kladdkaka, det är Marockansk lera som jag fick smeta in hela kroppen med för att sen sitta en stund i en bastu så att den torkade.

Detta blev helt klart min favorit! Detta var en bastu kan man säga som heter ”Turkiska brisen”. Man smorde in hela kroppen med varm solrosolja och satte sig en stund för att känna av de varma vindarna och känslan av att vara utomlands blev otroligt verklig. LOVLEY!

Tyvärr hann jag inte in på Spa:t igen, så mysigt där var!!


Förlåt om jag gjort dig sugen att testa, men det var ju faktiskt meningen för det är grymt mysigt!!

Puss bästa!

LOADING..