Barn i de vuxnas säng?

God Kväll! Är det bra? Taggad inför måndag?

StrandbadenDSC04207

Vad tycker du att ha barn i vuxensängen? Jag tycker att det är jättejobbigt men jag tycker att dom ska få vara hos oss på natten om dom har behov av det. Jag är ingen barnpsykolog eller kunnig i ämnet, men jag tänker som så att det finns ju en anledning till varför barnen kommer till oss på natten. Anledningen är ju inte för att dom vill jävlas med oss precis. Nä dom behöver sin mamma eller pappa.

Jag tycker om att ligga sked med mannen på natten för att det känns tryggt och kärleksfullt. Varför ska inte barnen få känna samma trygghet?

Vi skaffade en madrass som vi hade på golvet åt Mira. När hon kom in på oss på natten så sa vi ”Välkommen in” och bäddade ner henne på madrassen sidan om vår säng. Det tyckte hon var jättemysigt. Nu har hon börjat krypa upp till oss igen.  Jag har inte hjärta (eller ork på natten) att ta diskussionen att hon ska in på sitt rum och i sin säng. Jag har heller inte orken att följa med henne dit heller. Och jag tycker att det är så himla mysigt med hennes värme sidan om mig. Dock har jag bara en som vill sova hos oss. Annat för er med tre småbarn…

Jag vet inte någon 18 åring som kommer in till mamma och pappa på natten så någon gång går det väl över. Eller?

Vad tycker du? Hur gör ni hemma hos er?

Haha Miras min är oslagbar, hon får syn på idolen på iPaden, Oscar såklart

Haha Miras min är oslagbar, hon får syn på idolen på iPaden, Oscar såklart

 

Bloglovin

 1. Loppan på 7 år kommer ibland insmygandes till oss på natten och det är helt ok för oss. Däremot så ska hon somna i sin egen säng och vaknar hon och vill krypa ner så javisst ☺ De andra barnen 6,8 och 10 brukar komma in på morgonen och då knör vi ihop oss ?. Varför neka myset från det finaste vi har ?

 2. Våra barn har varit periodare med att komma och sova i våran säng. Minstingen som är tre kommer ibland tidiga mornar, lägger sig hos mig och somnar om. De stora (7 och 10) kommer inte längre. Vi har inte gjort någon grej av det utan låter de sova hos oss. Har de hög feber vill vi ha dem hos oss eller på en madrass på golvet. Och som du skriver, det är nog inte många 18-åringar som sover i sina föräldrars sängar….

 3. Femåringen somnar alltid i sin säng och ibland kommer han sedan på natten, eller tidigt på morgonen. Det är helt ok. Dock är han som en liten propeller så jag sover uruselt när han kommer, men det är ändå mysigt på något sätt. Tioåringen kommer aldrig så jag inser också att det kommer att gå över 🙂

  Han hade säkert somnat om ganska fort i sin egen säng om jag orkat gå in med honom till hans rum igen. Men jag orkar inte. Det känns inte viktigt i nuläget.

  Båda barnen brukar få sova i dubbelsängen när maken är bortrest. På helgen. Vardagarna behöver jag min sömn 🙂
  Kram

 4. Melvin som fyller 9 år i maj kommer periodvis in till oss. Och nu har Felix 3 år också börjat komma in så vissa nätter är det rätt trångt. Melvin ligger still men Felix kan vara rätt vild. Kan inte påstå att jag sover speciellt bra men det är rätt mysigt så länge de ligger still.
  Båda somnar dock i sina sängar och F sover oftast hela nätterna i sin säng. Melvin kommer in till oss om han vaknar och går på toa på natten.

  1. Ja vi måste bli bättre på att faktiskt gå in med Mira i hennes säng när hon ska sova men oftast så somnar vi själv också =) Kram fina Anna

 5. Jag vågar inte säga åldern på mina barn som glatt sover i vuxensängen ;-))

  Men det finns ett behov, precis som du säger! En trygghet, jag var rädd och ömklig som liten men det var inte ens något jag kunde be om, därför låter jag mina sova hos oss.

  Jaja det här kommer inte heller att cara för evigt!

  1. Äsch skäms inte för det, bara det är okej för dig så ska alla andra strunta i det!! Kram mer kärlek till barnen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..