Medium Monica Crafoord

Har du träffat ett Medium?

Har du träffat ett Medium?

ÄNTLIGEN fick jag träffa världens bästa medium igen, Monica Crafoord. Det var 12 år sedan sist och då hjälpte hennes ord mig att orka genom en skilsmässa. Hon sa att jag visste inom mig vad som var rätt, jag behövde inte hennes svar. Monica såg min Fredrik som mannen i mitt liv och nämnde honom vid namn och att jag redan kände honom. Jag sa prompt NEJ JAG KÄNNER INGEN FREDRIK. Då sa hon skarpt JO, DET GÖR DU VISST. Och sen kom jag på det efter en månad, jag kände inte Fredrik med namn då, utan han var ”Flaxiz” för mig. =)

För någon vecka sedan möttes vi igen. När hon öppnade dörren sa hon direkt,
– Vi har mötts innan. Och innan du får komma in, vem är Fredrik och Johanna? Dom är de viktigaste för dig.
Johanna är en pärla som räddade mig dagen innan jag kom till Monica.

Öööööö japp, sen var det igång. Denna fantastiska kvinna som inte bara ser framåt eller bakåt. Hon ger dig även verktyg och stöd för de situationer som kommer att dyka upp eller är ett problem. Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om det hon sa men jag känner att det är privat. Lite kan jag dock berätta =)

2017 ska bli ett spännande år och jag ska uppleva Sverige, Amsterdam och Köpenhamn. Jag ska skriva många avtal och mina kartonger fortsätter ta över mitt hem. Hon såg en sjungande Mira (Åh yes), en son med ett namn från en ängel och Den flygande dottern. Det roliga var att hon undrade vad Gabriel skulle göra med sitt hår? Helt förskräckt lät hon. Samma dag skulle Gabriel klippa av det långa håret så jag började asgarva.

Hon nämnde föräldrar, vänner, systrar och deras män, svägerskan och min första skolfröken. Hon nämnde dom alla med namn. Hon såg min mamma susa förbi i sin lilla röda bil och att mitt jobb hete något med kärleken eller omtänksamheten (vi heter Omtanken). Så ja… hon kan sin sak…

UPPDATERING: 
OJ nu blev jag överröst av frågor.
Monica finns i Malmö, det kostar 850 kr och då sitter du mer än en timme, googla hennes namn så hittar du hennes nummer, skicka ett sms så får du en tid tillbaka. Jag väntade 7 månader…

Medium

Och älskade Gabriel, jag är så glad för att jag får se ditt vackra ansikte igen <3

 1. Oj vad spännande, jag har aldrig blivit spådd men varit på seanser en gång med Vendela Cederholm och hon såg min farmor vaka över mig och hon kunde beskriva henne perfekt (fast jag trodde ju att min pappa skulle visa sig han hade ganska nyligen dött då) det var jättespännande, jag älskar sådant och tror på det och har upplevt vissa saker på min förra arbetsplats på Lennings sjukhem som ju är fullt av övernaturliga påhälsningar.
  Och hälsa din Ängelson att han blev en väldigt snygg ung man i nya frisyren 🙂
  Kramar Christina Frisberg.

 2. Jag har också gått till ett medium, 3 ggr. Inte 100% rätt men tillräckligt för att man ska förstå att det funkar. När min man miste sin pappa så kände min man ett väldigt tryck över axlar och bröstkorg. När jag frågade Birgitta, som hon heter, om min man är sjuk på något sätt så sa hon bara- ”nej men din svärfar sitter på mannens axlar och trycker över hans bröstkorg”- jag hade inte nämnt det för henne!! Och två ggr har hon sagt något jobbrelaterat som jag inte tagit i ännu.. Och att försäkringsärendet vi har får vi kämpa för, för att det ska gå igenom- en vecka senare fick vi ett nej på skadeståndskravet.. men inte gett upp än!! Lugn känsla efteråt!!

  1. Ja… jag väntade sju månader men det är värt väntan!! Googla hennes namn så hittar du nummer. Skicka ett sms till henne! Kram

 3. Så kul att höra att hon va så bra
  Har tid hos henne på torsdag, och är så förväntansfull. Jag har väntat i 8 lååånga månader på detta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..