Skolan

När skolan är stängd

När skolan är stängd

Idag är skolan stängd för Mira, det ställer stora krav på mig som mamma. Ojojoj, det ska ju hända så mycket hela tiden. Måste skolpersonalen verkligen ha utbildningsdagar? Jag tycker att dom är grymma som dom är.

Vi har målat naglar, tittat på film, målat, bråkat och kramats. Och vet du så hemsk jag är, Mira har inte ens fått ta en glass..

Skolan

Tjejer, en viktig sak!!!

Förra veckan kom Amelias senaste nummer ut och där presenterades en stor Sifoundersökning om trygghet som visar att väldigt många kvinnor känner sig otrygga när det är mörkt ute. Det har gått så långt så att man till och med undviker att springa i mörkret.

Amelia tycker precis som alla vi andra att detta är fruktansvärt och har därför startat kampanjen #ägnatten. Det är en namninsamling för att få politikerna att prioritera kvinnors trygghet.
Jag har skrivit på, gör det du med HÄR. Här är Amelias text och kampanjfilm
  1. Jag har ju hund, men det är ingen stor pälsboll, så hon skulle inte skrämma någon, och jag tycker att det är obehagligt att ta kvällsrundan med henne när det är mörkt. Vilket är helt bananas – eftersom det är mörkt vid 18-tiden…
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..