Dagens Photoshoot

Vill du se en film från dagens Photoshoot?

Vill du se en film från dagens Photoshoot?

Åh Mira somnade som en stock och det är inte konstigt efter hennes photoshoot idag. Hon var så glad, lycklig och ville bara göra mer och mer. Jag var alldeles tårögd när jag såg henne i action.. Och vet du, INGET smink och INGEN redigering, korten är redan skickade utan redigering. Underbart!

Men en annan sak som gjort mig tårögd idag är all den kärlek jag fått av er alla. Ni är så sjukt fantastiska!! Och Malin, du som kom kramade om mig på IKEA, om du visste hur mycket den kramen värmde. TACK!

Nu skiter vi i det och ser framåt och nu ska du få se en film från dagen på min Youtubekanal! Där får du också se några foton, men OBS och en del av dessa har jag fotograferat av från datorskärmen!
Snälla, gilla och börja följa min lilla kanal, betyder världen!!
PUSS

Tack till Sweden Models och Freddy Billqvist som var deras utsedda fotograf idag!

photoshoot

LOADING..