Det finns bra läkare

Men hallå det finns bra läkare

Men hallå det finns bra läkare

Idag var det dags för besök hos en läkare. Jag var beredd på det värsta. Njurprover och leverprover låter superläskigt! MEN, jag träffade en helt underbart fantastisk läkare och jag gick glad därifrån. Jag vet inte hur jag ska tolka en sak han sa:
– Fina leverprover! Du luktar aldrig ens på alkohol va?

Tolkning på det? Facebook fick jag förslag:
1. Jag har en lever i världsklass
2. Fel person har fått fel provsvar och just nu sitter det en nykterist och gråter
3. Att jag inte luktar utan dricker den
4. Att jag är en renlevnadsmänniska.

Vilket alternativ tror du på?

I alla fall.. Min trötthet, mentala dimma, deppighet, sömnlöshet, viktuppgång, hormonrubbningar, tomhet och ständiga infektioner har med en sak att göra. Jag behöver mer Levaxin, nästan det dubbla. Jag har också oroat mig för att jag har haft så mycket huvudvärk den sista tiden, det kommer som blixtrar. Jo, jag har tydligen något som heter Hortons. Nu har jag fått medicin för det också.

Jag var hos en annan läkaren i december som gjorde att jag grät när jag gick därifrån. Hon fick det att känna som att jag bara var en lat och ett stressat nervvrak. Det jag skulle göra var att träna! Ja, men förstå hur lätt det är när kroppen inte orkar!
Nu fick jag äntligen en läkare som såg utanför ramarna och såg mer än det han skulle. TACK ROBERT ENG, du är fasiken grym!

Foto: Freddy Billqvist

Läkare

Nu får kanske familjen tillbaka sin glada, trevliga och pigga mamma igen!

 1. Men vad skönt för dig att du fick ett besked,
  som inte var allt för allvarligt, utan behandlingsbart.
  Hoppas allt blir bra snart.
  Hälsningar Skåne.

 2. Men wow va underbart att läsa! Har slagits hela hösten o vintern med ganska högt tsh, men legat precis på gränsen… 4,8…
  Så jag blev iväg skickad till teraput… jo då… jag va ju stressad enligt läkaren det är därför jag mår som jag mår. Deppig, konstant trött mm, listan kan bli lång…
  Nu mår jag idag ganska bra, men nu börjar magen krångla och rumpan (analen, ursäkta att jag är så frispråkig) känner mej även lite febrig. Men jag känner att jag inte ens vill ringa till läkaren… Tyvärr känner jag inget förtroende där…
  Oj va jag vräker ur mej en massa! Bitter? Ja visst!
  Såååå glad för din skull! Nu ska du se att du kommer att må bra igen❤ Tur det finns bra läkare som lyssnar!❤

  Stor kram fina du

  1. Hos mig får man vara frispråkig minsann =)
   Vad ledsamt att läsa att du inte mår bra. Ja den där kommentaren med samtal har jag också hört ett par ggr. Jag blev så förvånad för jag låg precis över gränsvärdet på 14 och då sa han att alla mår inte bra att ligga precis på gränsen utan behöver vara på 22 för att må bra. Så nu ska vi testa.
   Men du, GE DIG INTE!!!! Gå tillbaka!!!!
   KRAM bästa bajskorven =)

 3. Härligt att det inte var värre, hoppas du kommer rätt med levaxinet bara. Hortons har en kompis man o han blir jättedålig…. tur du fick en läkare som lyssnade den här gången.

  kramar från Annette i Linköping

 4. Det värsta jag vet är läkare som trycker ner en. Gick med hosta i 8 år. Lät som en gammal rökare trots att jag aldrig ens har testat att röka. Förklaringarna jag fick var att 1 jag levde ensam. 2 att jag hade barn 3 att jag inte kom överens med exet. Sen träffade jag min nuvarande man. Då hade jag en rejäl diskussion med den läkaren och blev tvärarg. Först fråga han om jag hade bråkade med min man och jag svarade nej. Sen såg han att jag hade tonårsbarn och då var det problemet. Till sist började han med att säga: Ni har väl iaf ekonomiska problem???? Ifrågasatte kraftigt att om man har taskig ekonomi, bråkar med sin man och har en tonåring som är väldigt mycket tonåring så kan man inte bli sjuk fysiskt???? Tack vare det fria vårdvalet kunde jag byta vårdcentral. 3 besök senare Dvs det första besöket då jag pratade om besvären, dom tog prover. Det andra besöket med astma test och vid det tredje besöket hade dom lösningen. Behöver jag säga att det INTE berodde på varken ekonomi. barn eller någon man?????? Har världens bästa vårdcentral där det sitter i väggarna bara. Kan inte hylla en läkare utan de i princip all personal är fantastik.
  Kram Madde

   1. Han har fina bokstavsklistermärken! Kommer dock inte ihåg om det är ”läkare” eller ”Robert” men jag tror det är det sistnämnda. Går förbi skylten hundra gånger om dagen så jag borde komma ihåg haha!

    1. Hej fina Emelie,
     ÅH det måste jag kolla nästa gång jag kommer förbi. Och du är grym du också!! Heja dig
     KRAM

 5. Men fy vad hemskt! Sådana läkare borde inte vara läkare. Att trycka ner patienten, få personen att må ännu sämre, nonchalerar, likgiltig etc. Usch ja sådana läkare har man råkat ut för. Skönt att du hittat en jättebra läkare. Har hört mycket gott om Robert Eng på Novakliniken. Funderar om man får gå till honom även om man bor i grannbyn. Ska ringa och fråga.

  Nu är du på rätt väg och får den hjälpen och stödet du behöver från vården. Stor kram till dig Malin.

  1. Tack Sanna <3 Nä INGEN ska behöva sådant bemötande. Helt galet eller hur! Ja ring och kolla <3
   KRAM

 6. Men så skönt att du träffade en läkare som faktiskt SÅG DIG!
  Nu för tiden skickar dom en till Psykolog mottagning för allt.
  Jag går runt å är ständigt ständigt trött. Men fick precis veta att jag hade lågt blodvärde. Tur man har bra vårdcentral och går på kontroller varje år (efter gastric by pass).
  Kramar till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..