Inbrott och Ärtan

Inbrott på gatan

Inbrott på gatan

Det är söndag vännen. Vi har precis kommit ur sängens värme för att se att gårdagens middag till viss del står kvar i köket. Det blev en sen kväll igår så vi somnade innan vi hann borsta tänderna. Middag åt vi först vid 21 så du förstår nog..

När vi kom hem från Cornelias kalas igår kom grannen in och frågade om vi hade haft besök av tjuvar. Två hus på gatan hade haft inbrott mellan 15-19 men vi hade turen att slippa. Fy så obehagligt att komma hem för att upptäcka att någon har varit inne och rotat bland sina privata grejer. Det måste vara som en psykisk våldtäkt. Vi har larm med kameror och det räddade nog oss igår. IDIOTER som inte kan skilja på mitt och ditt! Be mig om pengar om du behöver hjälp men ta inte mina saker…

Ska ni in i mitt hus så gör det när vi inte är hemma, och stöka inte upp är ni snälla…

Usch, ändå tänker jag som så att det ”endast” är materiella ting som man kan köpa nytt. Värre hade varit om dom stulit minnen av affektionsvärde. Jag har faktiskt haft de där tankarna på inbrott och det jag värnar mest om är alla foton. Därför sparar jag ALLT i Dropbox sedan ett tag.

Har du drabbats av inbrott någon gång? 

VI fick i alla fall gratulerat Cornelia på hennes födelsedag igår. För min del blev det väldigt kort eftersom jag glömde jourtelefonen till jobbet hemma. Klantarsel…

Och nu…. IKEAAAAAAAA. Dock inte med mannen utan med Mira =)

inbrott

Cornelia och hennes kusin Anjelika delar en härlig period tillsammans, men det är dock lite skillnad eller vad tycker du =) 
Underbara Anjelika är som mina barns beskyddare och betyder världen för både Gabriel och Cornelia. Och även mig eftersom hon värnar så högt om familjen och kärleken till de sina. I Januari kommer hon att bli en fantastisk mamma med sin man Serhad. 

  1. Jäkla idioter som måste göra inbrott!! Hoppas de åker dit så det bara smäller om det!!! Här är det inbrott hela tiden, i em radhuslänga här är det bara min kompis som klarat sig. Hon har larm o en gapande hund. Kanske räddar henne?

    Härliga bebismagar! Så mysigt mitt i eländet. Ta hand om dig kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..