Att våga

Vänner, många av er har frågat hur det känns att jag har varit ”egen” i ett år nu. Det är faktiskt ett helt år sedan jag lämnade Femme. Nu har min vän Carola också lämnat sin trygga portal och vågat ta steget att bli ”egen”. Hon och jag har pratat massor om detta så jag är jätteglad för hennes skull. Hennes läsare är henne trogna sedan hennes medverkan i Familjen Annorlunda. Tänk att vara ensamstående med NIO barn… Jisses amalia! Följ gärna henne, du som är här gillar raka rör och ärlighet och det får du hos Carola (<-LÄNK).

Jag tror inte att det har varit så stor förändring för dig som läsare sedan jag blev www.fnulan.se. För min del har skillnaden varit jättestor. Nu är jag helt och hållet mig själv i bloggen. Det var jag på Femme också, men när man är på en portal så ”rättar man in sig i ledet” en del utan att man ens tänker på det. I slutet kände jag att jag hade tappat MIG och det kändes inte alls rätt mot mig själv.

Det som har varit negativt är att jag saknat portal-kollegor och att statistiken dippar när man är ensam. Många har även haft svårt att hitta mig eftersom bloggen är är borta på femmes sida, det innebär att alla länkar på google försvunnit så jag har inte funnits i cybervärlden.

MEN, jag har många vänner som bloggar så jag blir aldrig ensam. Statistik är bara en siffra och jag bloggar på samma sätt om jag har 100.000 läsare eller 1 om dagen.

Och det viktigaste av allt
DU ÄR HÄR!

Här är jag och Carola i Danmark förra året <3

 1. Själv har jag aldrig tillhört någon portal och kan ibland vara sugen på att testa det istället. Men som du skriver, när man är själv behöver man ju aldrig anpassa sig. Jag vill inte ha en massa krav på mig, bloggen ska vara kul!
  Kramar

 2. Jag läser Carola´s blogg från och till men tröttnar emellanåt för att inläggen är alldeles för långa.
  Beundrar henne verkligen för att klara av så många barn ensam.

  Hälsningar Skåne

  1. Jaså, jag tycker att hon är så mysig och enkel. Har du skrivit det till henne? Kanske tipsa om att hon skriver två inlägg istället för ett långt? Hoppas du gillar min längd <3 KRAM

   1. Nej, jag har aldrig skrivit det till henne, men ska göra det nu.
    Ja, hellre flera inlägg än ett megalångt.
    Din blogg och dina inlägg är mycket bra.
    Hälsningar Skåne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..