Healing

Idag har jag testat healing

Idag har jag testat healing

Hej vännen, har du testat healing någon gång? Idag gjorde jag det och fick kontakt med en kär gammal dam som ville ge mig lite tips.. Min farmor kom på besök.

Min man kommer att dö om han läser detta för vi har inte riktigt samma tro när det gäller sånt här hokus pokus. Jag tror massor och han tror inte ett dugg. Jag har inte ens berättat för honom om dom gångerna jag fått besök och känt det. Så berätta inte det för honom är du snäll ;). Min mamma och pappa berättade att min farmor var starkt troende när det gällde allt sånt här så då vet jag vart jag fått det ifrån. Min mormor var skrockfull som bara den. Så förstå varför jag är konstig =).

Att få en healingbehandling är märkligt. Du vet inte att något händer men ändå händer det. Helt plötsligt var det som att jag fick en stor tennisboll i halsen när Camilla på Änglarum höll på vid mitt hals chakra. Jag sa inget men Camilla sa till mig efteråt att jag har kommunikationsproblem. Jag säger inte det jag egentligen vill ha sagt så allt sitter kvar och trycker. Tyvärr är det ofta så med mig för att jag vill behaga andra. Åh yes… det är så rätt.

Den sista stunden mediterade jag med vägledning av Camilla och fick möta min farmor i mitt innersta rum, hjärterummet. Och en känsla jag fick var magisk. Farmor kramade om mig och jag kände igen tryggheten i hennes stora barm. Och då kom jag på det. Det är samma trygga känsla jag får när jag kramar om min man. Då började jag gråta av lycka och förstod så mycket… 

Nej jag vill inte berätta allt för vissa saker är MINA saker. Jag betalde 700 kr för 1,5 timme tillsammans med Camilla. Jag kommer att gå dit igen, när jag är redo för nästa steg och Camilla sa att det är väldigt SNART.

Har du testat healing? Berätta vad du tror och tänker om det!

Kram bästa <3

Healing

http://www.camillasänglarum.se

  1. Jag har inte testat det på det sättet att jag har gått på healing. Däremot har jag upplevt lite ”läskiga” saker på rehabkursen jag går på. Får väl inte säga det, och inte dom heller då det är godkänd av både försäkringskassa och arbetsgivare.

  2. Jag har testat healing några gånger och det var lika häftig upplevelse varje gång. Jag tror absolut att det finns något mer och har upplevt saker som gör att jag är övertygad. Visst är det häftigt? 🙂

  3. Gick Rekki Healing 1 och 2 för många årsedan, för att orka med mig själv och Linnea. Hjälpte oss jätte mycket, sitter liksom i ryggraden nu. Lyssnar mycket på Storytel (Ann-Lena Mellblom)

  4. Min dotter har aldrig gått på heling, men haft besök av sin gamle morfar det var så att katten fräste och pälsen stod upp. Strax efter min syster dött kom hon och bad henne hjälpa till med hennes döttrar som inte var så gamla, och det var ingen dröm förr på morgonen var saker flyttade på. Så vi tror på ett liv efter detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..