Tävling IGEN- massor av hårlyx!

---Tävling i samarbete med Tradebanco---

OGX- Behöver jag skriva LYX? HÅRLYX i mängder.

Jag har fått äran att låta någon vinna ett megapaket från OGX som är som godis för håret. Jag har själv testat ”Vanilla & Chai spice” varianten. Det luktar så otroligt gott! Vad sägs om andra dofter som champagne, coconut, lemon eller plum?

En vinnare vinner detta paket på fem olika sorters ”Limited Edition” från OGX. Tillsammans är värdet nästan 1.200 kr.

För att vinna vill jag att du kommenterar med vilken doft du skulle vilja se i deras redan stora sortiment.

LYCKA TILL!

Du måste svara innan den 8/12 kl. 23:59 för att ha en chans att vinna. Vinnaren utses av Tradebanco och meddelas här på bloggen.

För mer bilder och information om de olika sorter som redan finns kan du titta HÄR.

”OGX är skönhet – ren och enkel”. Så beskriver företaget sig själva och syftar till renheten i de aktiva ingredienser som ligger till grunden för deras hårvårdsprodukter. De tillbringar mycket tid att leta världen över efter rena naturliga extrakt att använda i sina produkter såsom kokosfett från Filipinerna eller Arganolja från Marocko.

OGX

*eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 1. Åh, jag hade önskat en doft av persika. Det luktar så friskt och fräscht, men vet ingen hårprodukt som doftar av detta – så vore en grym affärsidé 😉 Persika is the deal!

 2. Vildhallon, en doft som påminner om ljumma sensommardagar på landet. Vem vill inte kunna njuta av det året om? Speciellt en gråmulen måndagsmorgon i mars när längtan efter sommar och värme är stor.

 3. Jag skulle vilja se en ”Cinnamon” (kanel) variant som schampo och balsam!
  Vore så kul att vinna och testa ifall min golvmopp till hår kan bli fint och glansigt.

 4. Åh, vilket toppen pris! Detta skulle jag verkligen vilja vinna och låta håret få en extra boost. Det kan det behöva nu med tanke på vinterkylan som äger rum utanför dörren och som sliter på håret lite extra.

  Själv är jag extra förtjust i ananas, så det hade varit en dröm med produkter som doftar som detta. Det hade desssuom passat utmärk tillsammans med kitet med cocos som är en annan favorit hos mig.

  Kram Sanna

 5. Eftersom liljekonvalj är min absoluta favoritblomma
  så skulle jag gärna ha den doften.
  Hälsningar Skåne.

 6. Skulle jag lämna tävlingsförslaget här? Nu gör jag det; jag skulle vilja ha en doft av sandalwood eller bergamott. Jag har fullkomligt ”snöat” in på den doft familjen, älskar den, så det är mitt tips!

 7. Oj, det var inte lätt att hitta på en ny doft där inte! Men jag skulle vilja ha min favorit från Grekland – det finns ett märke som heter Korres och de gör en doft som heter Santorini Vine. DEN doften skulle jag vilja ha! Det går liksom inte att förklara varför, den är bara så otroligt underbar och påminner mig så mycket om mitt andra hem som jag saknar så otroligt mycket varje dag ❤️

  Nu gäller det bara att hålla tummarna på vinst

 8. Hej. Alldeles för stark doft ska det helst inte vara men passionsfrukt är en favoritdoft hos mig. Det hade nog varit en bra sommardoft tänker jag.
  Mvh Ann

 9. Jag kan tänker mig ”Cranberry&Vildrosor” eller ”Toffee Love” eller ”Kokos&Frangipani”.
  Ha en fin kväll!
  Sandra

 10. Havssalt och solsken. ”Sunkissed by the Ocean”. Ni vet sådär underbart som håret blir av saltvatten? Lite mer lättformat, lite strävare, glansigare och tjockare. Ett sånt produktkit hoppas jag på. Lycka!

  Psst, OGX – jag har bara provat kokosschampoot/balsamet ännu, men jag är fullständigt kär. Prisvärt och fantastiskt resultat!

 11. Åh vilken underbart lyxig julklapp. Den fullständigt skriker efter mig 😉 Jo, en doft som inte hade varit helt dum är ju mango. Älskar mango. Eller varför inte hjortron och vanilj. Eller äpple och kanel.

 12. Hej Malin!
  Vilken härlig tävling du ordnar! Och så BRA den passar just nu…
  Jag var nämligen nere i mitt hårvårdsförråd i morse innan duschen (jo det finns ett sånt här hemma ;-)) bara för att upptäcka att JAG HAR SLUT PÅ SCHAMPOO!!! Help help…nu måste jag gå ända till affären ;-). Skämt åsido, detta märke kände jag inte till men det verkar spännande. Så, mitt förslag på ny doft är en av mina favoriter: Lemongrass! (Citrongräs). För jag gillar att känna mig fräsch efter duschen och detta är en av de fräschaste dofter jag vet. 🙂
  Nu ska jag hålla alla tummar och tår att jag vinner.
  Kram kram!
  /Heidi (www.spabanken.se)

 13. Jag skulle önska att se en doft av mango och ananas eller nått i stil med mojito en fruktig doft och en lite vuxnare doft ♀

 14. Varför inte en doft med som luktar som ” nytvättat”?
  Hahaha..fy fasen va knäppt det där lät.
  Men ”nytvättade kläder typ -en fräsch doft som luktar rent och lite ”piggt” en doft som ligger i bakgrunden men som inte ”tränger sig före”
  ( som Softlans sköljmedel- den vita med babyn på, mitt favvo skölj )
  Diskret- fräscht och mjukt doftar det på något sätt. Skulle älska att borra in näsan i någons kalufs som doftar precis så. Jag skulle älska att ”släppa ut en tofs ” som doftar så.. du vet..när man har slängt upp håret i en tofs eller knut som inte riktigt har torkat helt.. och sen släpper man ut håret och sitter och flappar huvudet lite så att håret gungar lite och man liksom vädrar/spelar med näsborrarna och tänker:
  whoww vad jag luktar frässscht!
  Jag är lite mätt på tunga/stickande/olja och mystikdofter.. lätthet och noter av nytvättat utan att bli sött och sliskigt. Punkt.

  ( man kanske inte ens tävlar här i kommentarsfältet? )

 15. Hej
  Skulle vilja ha päron som doft. Är en frisk o skön doft som skulle passa bra. Viktigt ned bra produkter så håret mår bra o doften är viktig.
  Kram Cissi

 16. Åh, jag är barnsligt förtjust i kokos i både doft och smak! Tänk att ha ett hår med en doft av pina colada! Så jag håller tummarna för coconut!

 17. Efter regndoft är min önskedoft. Friskt, där jag känner hur syret gör att jag bara vill andas in doften

 18. En frisk doft av hav en sommardag. Mmm, hade det funnits så hade jag köpt det schampot på studs. Längtar

 19. Åhhh, denna hårvårdsserie är ju helt underbar. Jag har själv bott och arbetat på Filippinerna och ett starkt minne är när jag varje morgon gick ut i trädgården och plockade mango och kokosnötter till frukosten. Förtår du, I TRÄDGÅRDEN! 🙂 så galet färskt och dom har den godaste mumsigaste Mangon i hela världen. Därför skulle jag önska att dom hade en doft av Mango & Kokos.

  Du är bäst, älskar att läsa din blogg och få följa din vardag 🙂

 20. Jag skulle nog vilja någon söt & mild doft som tex jordgubbsmarsmallows eller jordgubb & rabarber som är en underbar kombination. Tyckte alla deras dofter verkade underbara men saknade just den där lite mer söta doften som jag tycker om. 🙂

 21. Jag skulle vilja ha doften av edelweiss på mina hårprodukter. Det får mig att tänka på filmen ”Sound of Music” och visst är det underbart att stå i duschen och sjunga för full hals 🙂 The hills are alive with the sound och music 🙂

 22. Åh, det där är ett märke jag inte känner till och inte har provat – spännande! Jag skulle gärna se en uppfriskande fläderdoft i sortimentet, kanske tillsammans med lite citrus.

 23. Med tre tjejer och mig själv går det åt en hel del shampoo och balsam. En sådan här vinst hade varit perfekt
  Saknar nån doft med hallon o vit choklad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..