Inga sociala medier

Sociala medier över jul

Sociala medier över jul

Men herregud, vad hände här egentligen, inga sociala medier? Jag är i chock om jag ska vara ärlig. Det tips jag själv ger andra inför jul är att vara närvarande. Och tydligen lyder jag dom själv för en gångs skull. Kryss i taket eller nåt. Jag har fullständigt stängt av sociala medier ett par dagar. Jag har inte ens haft min dator uppe. Jag har njutit av att vara och vara ledig. Det trodde du inte om mig va? Nä, inte jag heller.. Plötsligt händer det, och storvinsten denna gång var att bara vara med familjen!

Det enda jobbiga har varit Miras totala nervsammanbrott på sitt Lego Friends bygge. Varför får barnen inte med tålamod i dom paketen? Eller i alla fall vi föräldrar. Det borde ingå.

Vi hade en helt fantastisk julafton. Mannen hade mjukisbyxor och snodde ett par av syrran när strumpbyxorna började ramla ner under rumpan. Det var naturligtvis alldeles för mycket god mat och resterna äter vi fortfarande av. Jag ska visa mina julklappar för dig sen, det var inte många men de jag fick var helt perfekta. De båda stora barnen överraskade mig med sina paket till mig.

Hur hade du det? Berätta!

Nu ska jag göra det jag har gjort sedan julaftonskvällen slut, bara vara och skita i det mesta, äta rester och fisa av för mycket brunkål.

En del av korten har världens bästa Carolin tagit <3

sociala medier

SÅ mycket god mat!!! Vi började redan klockan 14 med sillen. Cornelia fick jobba i år så hon hann i alla fall med lite sill

Min syster Kamilla hade dukat så fint och vi satt alla vid ett långbord.

Kalle Anka, världsbäst på julen! Vad tycker du om julvärdarna i år? Jag är tyst…. did not like it…

Barnens tindrande ögon <3

Efter Kalle kom tomten! Man blir aldrig för stor för honom heller!

Sen blev det den varma maten vid 18. Min svåger hade gjort vildsvinsrevben- Men ååååå vad gott! Mitt ansvar i år var den gravade och varmrökta laxen samt köttbullarna.Jag gillar knyte!

Älsklings GABRIEL!

Kvällen avslutades såklart med paketleken, ris a la Malta och kortspel. Sen däckade vi mätta och trätta…

 

  1. Så rätt Malin att du är ledig! Tror det gör dig gott!! Jag hade hela familjen här o när de for bröt en brakförkylning ut så däckad har jag varit i två dagar nu. Inte har skiten vänt än…..Men i morgon kanske.
    Fortsätt o njut nu, å lego är det bästa som finns om än tålamodsprövande. Hade jag bott närmare hade jag hjälpt Mira, jag älskar verkligen lego. Må så gott o snuviga kramar!

    1. Ja det är jätteskönt, och konstigt att inte ens öppna datorn så mycket som jag brukar. Njuta av livet, det är det vi ska. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..