Microneedling

---I samarbete med Estetiskspecialisten---

Microneedling i Malmö

Nu måste jag berätta om när jag var på en behandling Microneedling i MalmöEstetikspecialisten. Du vet Emilia som gjorde diamantslipningen jag fick av Cornelia? Hon skrattade godhjärtat åt min hud när jag var där. Jag var den person med den torraste huden hon någonsin hade mött. Hon ville ge mig en utmaning eftersom jag är skeptiker mot dyra krämer, hudvård och annat. Emilia vill bevisa att det går att få rätt på alla mina små linjer i ansiktet och en hel del solskador.

Jag antog utmaningen! Därför kommer du att få hänga med i vårt samarbete som jag kallar ”HLR-på-död-hud”.

Vill du veta mer om behandlingen kan du läsa HÄR.

Säg hej till Emilia och min dubbelhaka! Hur tänkte jag när jag tog denna bild?? Inte alls om du frågar mig.. 
Emilia har nog det varmaste skrattet jag någonsin hört, helt ljuvligt! 

Vi började med att lägga på Emlakräm på hela ansiktet. Det var då jag kände pulsen öka och jag började tänka på vad det egentligen var som vi skulle göra. Det blev en ångestboll i magen, jag hade inte tänkt här heller.. Det kändes som något livsfarligt och smärtsamt!

Efter att emlan fått verka i tio minuter tvättades ansiktet rent. Då sa Emilia att redan efter dessa två veckor med mina nya krämer hade det blivit skillnad. KUL!! 
I den lilla flaskan finns ett sorts serum med en boost för ansiktet med alla olika ämnen för att skapa magi för huden. Det duttades på och sen kom den skrämmande apparaten fram…. 

Microneedling

Äsch det var inte alls farligt med microneedling! Det är klart att det kändes men jag dog inte. Den där lilla kolven innehåller små små nålar som sticker in i huden cirka 1 millimeter och skapar små små sår. Och vad händer med huden som blir skadad? Jo då kommer det en massa blod och nyttigheter till det skadade området och reparerar såret. Microneedling gör alltså små kontrollerade sår i huden för att skapa ny!
Emilia gick över område för område i ansiktet och på olika håll, direkt därefter smetade hon in superserumet för att det skulle komma in ordentligt i huden.

Efter en stund kom hettan i ansiktet. Som om om jag hade bränt mig i solen ungefär. Den härligt röda färgen kom också fram…. Som tur var fick jag mig en snygg och svalkande guldmask.,… haha

Hahahahaha snygg va, men den var såååå skön! Joanna (som jag gör fillers och botox hos) kom in och höll på att bryta ihop av skratt =) Jag förstår henne nu när jag ser kortet. 

Efteråt var jag lagom röd i ansiktet men det är tydligen inne med mässlingen nu så ingen reagerar på stan. Jag hade inget ont alls på efteråt, inte ett dugg. Det sved till lite när smorde in mig innan läggdags. Det röda var puts väck dagen efter. 
Nu ska jag göra detta vid sex tillfällen. Vi börjar med två veckors mellanrum på de tre första. Sedan de tre sista kör vi med en månad emellan. Köper du ett paket med sex behandlingar så får du en gratis! Köper du ett paket med tre behandlingar får du den sista till halva priset i rabatt. Inte illa!!! 

Jag kan inte säga att det blev någon större skillnad direkt efter, det tar ju tid. Däremot så var huden silkeslen som en barnarumpa.
Det ska bli så spännande! Och jag är faktiskt hoppfull!Är du mer intresserad så ta kontakt med Emilia på Estetikspecialisten. Deras hemsida håller på att uppdateras men dom finns på Kärleksgatan 5A i Malmö och nummer: 040-23 66 66

 

 1. Fy fan vad ful du är. Liknar på pricken Crazy Frog och Claes Malmberg. Alla kilon har du gått upp igen ser man, trots dina operationer. Skämmes tamigfan!!! Har du verkligen INGEN karaktär?? No good influenser at all!!!

  1. Men hej Anonym, så trevlig du var då. Tack för alla fina komplimanger dom tar jag till mig. Crazy Frog är en otroligt rolig typ och Claes Malmberg en underbar man med svar på tal. Nej jag har inte gått upp alla kilo utan fler än vad jag hade gått ner. Jag opererade mag-ärr och stor byst, inte GBP. Nästa gång ska jag kanske göra en lobotomi? Du kan ju hänga på, du verkar till att behöva det du med. No good blogreader at all så hoppa ur min blogg och förpesta de som gjort att du är dum i huvudet.
   Gott Nytt år!

  2. Hej Anonym,
   Först hade jag tänkt att bara ignorera din kommentar för troligtvis är du mest ute efter att provocera och hoppas få en massa reaktioner. Ha ”lite skoj” så här på fredagskvällen, eller?

   Men vet du vad, när man skriver så idiotiska saker som du gjort här så ska det inte ignoreras. Det ska lyftas fram och ifrågasättas, för det du sysslar med är ren och skär mobbning och det hör inte hemma någonstans, varken på nätet, i skolan eller i arbetslivet. Är det någon som ska skämmas så är det tamigfan du!!

   Nu har jag ingen aning om hur gammal du är och om du har barn. Men föreställ dig att ditt barn kommer hem, storgråtandes för att ett annat barn sagt ”Fy fan vad ful du är”. Om du nu inte har egna barn så föreställ dig din syster/bror/kompis/någon som betyder mycket för dig. Det du skriver på nätet, gömd bakom en skärm, kan ta lika illa som mobbning ”face-to-face”. Du har ingen aning om vad mottagaren har med sig i bagaget, om din hemska kommentar är det som får bägaren att rinna över. Vet du om att ett barn i veckan begår självmord pga mobbning? Att mellan 100-300 av självmorden varje år kan kopplas till mobbning på arbetsplatsen. Och slutligen nätmobbning, det som du sysslar med, orsakar runt 250 självmord per år.
   DU VET INTE OM DET ÄR JUST DIN KOMMENTAR SOM FÅR BÄGAREN ATT RINNA ÖVER. VILL DU HA DET PÅ DITT SAMVETE?!?

   Nu säger jag inte att Malin är på gränsen till att begå självmord, utan min poäng är att du kan aldrig veta hur hårt dina ord tar på mottagaren. Jag är säker på att du har någon i din närhet som betyder mycket för dig. Tro mig, du vill inte få ett samtal om att den personen inte finns mer pga något någon sa eller skrev till honom/henne. Det låter kanske drastiskt, men det är där vi hamnar när vi tillåter sådana idiotiska kommentarer som din få passera obemärkt. Mobbning är aldrig okej!!

   Till Malin, lycka till med fortsatta behandlingar och jag hoppas du får en underbar nyårshelg!!
   Många kramar!

   1. Sandra, du skriver det så klokt… TACK!!
    Jag försöker bemöta idiotiska kommentarer med kärlek och inte ge igen med samma mynt. Det var ganska dumt av mig att vara dum tillbaka. Det är det som händer när min bägare rinner över. Jag tänkte först inte publicera kommentaren alls men kunde inte hålla mig. Min största sorg är att det är ord mina barn får läsa om sin mamma.
    Jag tycker dina ord är fantastiska Sandra och undrar om jag får lov att lägga ut dom i ett inlägg?
    TACK, fler borde tänka längre än vad näsan räcker. Det är lätt att vara tuff och elak när man slipper möta den man är dum mot.
    Stor Kram!!
    ps. IP-numret som kommentaren kom ifrån kan inte kommentera här mer eftersom den är spärrad. ds.

    1. Tusen tack ❤ Absolut får du göra det! Och jag har full förståelse för du inte alltid orkar vara vänlig och pedagogisk tillbaka, vi är bara människor. Det var dock starkt och modigt gjort av dig att publicera kommentaren och på så sätt lyfta fram all den skit som många av er influencers utsätts för. All kärlek till dig ❤

  3. Fy fan vilken ful insida du har anonym. Din själ måste vara svart. Och det värsta är att hur många ingrepp än du också hade gjort hade du fortfarande varit lika ful på insidan. Min mamma är världens mest vackra människa både på insidan & utsidan, hade du varit detsamma hade du kanske inte behövt hävda dig med såna kommentarer.
   Skäms på dig, hoppas karma kommer och biter dig hårt i rumpan att du får känna hur det känns att så såna kommentarer.

   Med vänlig hälsning
   Fnulans dotter.

  4. Anonym!

   Mår du bra nu när du har kräkt ur dig ?
   Är det nån som ska skämmas så är det fan du!! Gå o göm dig under stenen du kom upp ifrån. Patetiska människa!

   Fnulan: ❤️

 2. Jag tycker att du är så jädra skön Malin! Hör din röst när jag läser. Och jag tycker att du är så jädra Fin! ❤

 3. Men usch vilken hemsk kommentar ifrån Anonym. Hur kan man bara skriva så till en annan människa?
  Den här nätmobbingen som ständigt pågår är vidrig.
  Till dig Fnulan vill jag bara säga : Du är jättefin så ta absolut inte åt dig.
  Bra att du spärrat henne.
  Ha en bra dag. Kram.
  Hälsningar Skåne.

 4. Jag borde inte kommentera alls, men igår hamnade jag i en diskussion med en förskollärare på facebook. Det hänger ihop med just mobbing och vår diskussion handlade om kalas. Någon hade skrivit en artikel om att det var fel att bjuda alla tjejer eller alla killar i klassen på kalas för då blev man bedömd utefter kön. Hon ansåg att man skulle bjuda dom man tyckte om, jag ansåg att uppdelningen tjejer/ killar kan vara en naturlig uppdelning ifall man inte har möjlighet att bjuda t.ex en hel klass. Fakta är att det gör otroligt ont för det barnet som aldrig blir bjudet för det inte är populärt. Mycket ondare än om det inte blir bjudet då det bara är tjej eller kille kalas. Hon hade aldrig hört talas om att ett barn tar livet av sig pga utanförskap. Bara detta fick mig att se rött- Hon jobbar med barn och hon om någon ska se det och fånga upp, Och skulle någon mot förmodan göra det så beror det på att dom blev bortvalda pga kön inte för att ingen tyckte om dom enligt henne. Har själv ett barn som aldrig blev bjuden just för att hon inte var populär. De kalasen hon var på var just dessa då man bjöd alla tjejer i klassen. Så glad hon var de gångerna. Hon berättade även att under gymnasietiden träffade hon en gammal klasskompis som berättade att hon flera gånger funderade på att hoppa framför ett tåg. Det var dom två tjejerna som var minst populära, och vilka skador det har gett. Sen att personal inom skola och förskola har de åsikterna får mig att bli totalt galen. Vi som jobbar med personer som är utanför av någon anledning har ett betydligt större ansvar kan jag känna. Sen kan någon skriva det som anonym gjorde precis. Du har ingen aning om vad personen som får detta varit med om. Detta kanske var droppen precis som för det barnet som aldrig blev bjuden på kalas. Jag blir så otroligt ledsen, arg och besviken. Samtidigt vet vi ingenting om dig heller. Du kanske har varit utanför, varit den som inte blev bjuden, och nu tar ut det på andra. Ett tips. Finns bättre sätt. Pröva att vara vänlig istället.

 5. Skönhet kommer ju innifrån och du är ju störtskön . Sedan tycker då jag att du är vacker även på utsidan också. Älskar din komentar och hoppas Anonym håller sig borta. Kram

 6. Anonym; har du inte fått lära dig,att har man inget snällt att säga,då ska man hålla tyst. Jag hoppas verkligen att du inte har egna barn,för då är det verkligen synd om dom. Jag skulle vilja säga dig en massa saker…men eftersom det jag vill säga dig inte är snällt,så jag tiger nu Till dig Malin vill jag bara säga,att trots att jag inte känner dig,verkar du vara en otroligt fin människa både på insida och utsidan kram på dig

 7. Jag tycker du är helgo..du bjuder på dig själv. Att kunna skratta åt sig själv är så jävla attraktivt. Tänkte först inte kommentera alls men efter anonyms hjärndöda inlägg blev jag ledsen.
  Och jag vill inte att du ska bli ledsen. Så det så.
  Bor ju som sagt i Malmö och blev lite nyfiken på det här, men är för snål för det. Men tack för att du låter oss följa detta, kul.

 8. Men herregud vad folk är konstiga. Varför ens läsa en blogg om man tycker så om en annan människa? Och om man nu har mage att tycka så om någon varför måste man då öppet säga det? Vad säger inte det om den människan som yppar orden.
  Jag blir lika förvånad varje gång troll säger vidriga saker och förbluffas över varför.
  Jag har träffat dig fnulan o tycker du är fantastisk fin.
  Troll är vad de är. Fula vidriga varelser
  Puss på dig. Tillåt dig inte ta åt dig. Det är de inte värda.

  1. Tack Joi!!! Ja dom förvånar ofta oss som aldrig kan tänka oss att vara så dumma. Eller hur! Du är allt fin du med, All omtanke och kärlek till dig! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..