Smart ofrivillig träning

Det där med träning

Det där med träning

Jag har kommit på det ultimata sättet för mig att få till träning. Eller i alla fall att få en promenad som kanske efter ett tag gör ett sug efter att få träna (eller inte…)

Jag sade nämligen till min kära make att varje gång han lämnar Mira till skolan/fritids så måste jag gå en lång omväg till jobbet, minst en halvtimme. Win win eller vad säger du? Hinner jag inte på morgonen får jag ta lunchrasten, mannen har koll på min Samsung Gear. Jag kommer inte undan. Och en deal är en del. Så det så.

Jag vet inte vem som får den största vinsten i och för sig:
– Jag som slipper att lämna Mira?
– Mannen som får tantelantan att promenera? Och en fru som blir glad för att hon får motion?

Eller är det kanske så att jag får den största vinsten i förbättrad hälsa helt enkelt men vägrar att se det så? Huvudsaken är väl att jag får komma ut och röra på mig. Och du kan tro att mannen mer än gärna lämnar typ varje dag…. Mån tro…. Han är rädd om mig och det kallas kärlek.

Hur får du in vardagsträning vännen?

Här kände jag mig stark och frisk, augusti 2012 och har precis SPRUNGIT sex kilometer tillsammans med Emelie (<–länk) <3 Känslan var magisk…. ska försöka fånga den igen!!

Träning

 1. Jag brukar försöka få till nån promenad ibland. Träna är väl bra. Men är det inte lite väl hysteriskt?

 2. Bra deal med mannen du fått till. Jag hade önskat att jag var en person som gillade att springa och hänga på gym så är det ju inte. Däremot att promenera tycker jag om. Mitt mål är att försöka gå minst 3 km varje dag. Än så länge har jag lyckats i år. 9 hela dagar med många km i benen nu.
  Så skönt att gå.

  Ha en fin vecka .
  Kram Kamilla

  1. Eller hur!! Det sporrar mig faktiskt på ett positivt sätt! Jag vill gärna springa faktiskt men orkar inte just nu, men det kommer väl.
   Det är ju JÄTTEBRA med 3 km om dagen, BRA jobbat!!! KRAM

 3. Jag är i typ mitt livs sämsta form… Köpte mig en Fitbit för att bli triggad att röra lite på mig så nu försöker jag iaf få till 10000 steg om dagen. Köpte också en roddmaskin så mitt mål är att få till lite hemmaträning 2-3 gånger i veckan.

  Skulle också gärna vilja ha lusten & orken att springa igen. Men börjar med promenader för att få igång lite flås. Som sagt, sämsta formen ever…
  Kram

  1. Då är vi typ i samma form du och jag!!!! Men 10.000 är super, försök att hålla det!!!! Heja dig och mig
   KRAM

 4. Många vinnare i det här .

  Maken får äran att lämna Mira
  Du får motion
  Mira får både mamma o pappa som lämnar .

  Asså vilken deal som rymmer hela tre vinnare

 5. Vardagsmotionen är inte fy skam. Tror att det där vi gör mellan träningarna är viktigare än det på gymmet. Vara vardagsaktiv alltså. Lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..