Pinsamt billigt

Billigt så att man skäms….

Billigt så att man skäms….

REA innebär billigt och perfekt när en liten stjärna växt ur alla kläder under en natt! Kan det bli bättre med halva reapriset då? Och att Mira som åttaåring helt och hållet själv fick bestämma vad vi skulle köpa. Mira satt och klappade händerna och studsade på stolen när hon fick välja.

ALLA kläderna du ser på fotot plus två t-shirts och två leggings köpte vi för 1.300 kr på H&M:s rea! Det blev alltså tre par jeans, två skjortor, en one piece, en blus, två tröjor. Herregud det är nästan så att jag skäms. inte ens Ullared kan vara billigare!

Handlade jag något till mig själv på rean? Nä det gjorde jag inte, som vanligt…..

Har du några bra reatips till mig? 

Idag kommer du att hitta mig på InoS Instagram! Jag har fått äran att göra en takeover på deras instastory så leta upp mig där. Kontot du ska leta efter är @influencersse. InoS, Influencers of Sweden, är en intresseorganisation för oss influencers som ser seriöst på vårt yrke och vill så mycket mera. Du får hänga med på Radioinspelningen, möte med The Agency och lite ansiktsbehandling. Jag kommer att prata om mitt bloggande. Är det några frågor du vill att jag svarar på?

KRAM

billigt

Mira är superglad!

LOADING..