Superwomen

I´m a superwomen!

I´m a superwomen!

Ååååå fredagsfeelingen håller i sig ännu. Jag haft så bra möten idag och känner mig upplyft på grund utav en speciell grej. Jag känner mig harmonisk, glad och sprallig inombords och vill rädda världen just nu. I´m feeling like a superwomen! Det är nästan så att jag vill stå i spegeln och pussa mina biceps. Jag ska stoppa ner känslan i en burk när jag går och lägger mig så ska jag ta en slurk varje morgon. Hur mår du vännen? Har du också superkrafter idag?

Kolla vad vi käkade ikväll, mannen och jag… Sushi är en sådan sak som jag verkligen kan längta till. Ska jag vräka i mig kolhydrater så är det detta som ska ätas.

Jag MÅSTE verkligen hylla vårt lilla sushihak i Veberöd, Freak Sushi & grill. Deras sushi är utan tvekan den godaste jag någonsin har ätit och det är alltid omsorgsfullt upplagt. Restaurangen ligger mitt emot mitt jobb…. Farligt…. men sjukt gott!!! Vi har aldrig testat att äta en riktig” middag där men idag bestämde vi oss för att snart är det dags! Imorgon? Kul att Veberöd kan leverera trots att vi är en liten ”bonnahåla”.

PUSS

superwomen

LOADING..