Crazy Frog goes Estetiskspecialisten

--- I samarbete med Estetikspecialisten---

Crazy Frog gör sig snygg

Jo, men det fick jag ju höra av en läsare att jag liknar Crazy Frog. Minns du det? Annars kan du läsa denna trevliga läsarens kommentar HÄR. Även om man säger att jag inte tar vid mig så gör jag ändå det. Jag brukar inte bry mig så mycket men detta var en läsare som KÄNNER mig och inom influencervärlden själv. Då tar det ganska hårt faktiskt. Jag kan inte förstå varför man vill vara elak! Alltså jag kan verkligen INTE förstå hur man är funtad på riktigt.

Du skulle aldrig gå fram till en kompis på stan och säga ”Fan vad tjock du blivit igen, vilken jäkla dålig karaktär du har”. Eller hur, men det är okej att skriva det och sitta som en jäkla tomte bakom tangenterna. Som många av er brukar skriva till mig ”Har man inget snällt att säga……”J

Jag pratade med en orolig Cornelia som var rädd för att jag tog åt mig och då började jag faktiskt böla…  Så det sjukt dumma förbaskade j*kla trollet vann trots allt. GRATTIS! Du har lyckats såra och kränka en till person, jag hoppas att du mår bra i underjorden där du bor (eller borde bo i alla fall). Jag blev mest ledsen för att hon behövde läsa så elaka saker om hennes mamma. Det ska hon ALDRIG mer få göra. Alla kommentarer som gör att jag får en bitter smak i munnen ska jag ta bort. Både för mig, mina barns och er läsares skull. Ingen mår bra av idioti.

USCH tanken var inte alls att skriva om detta för jag tycker inte att troll ska få luft men jag kunde inte vara tyst. Tanken var att jag skulle berätta om hur det går med mina behandlingar med Microneedling på Estetikspecialisten. Jag var så glad när jag skulle berätta och blev ledsen för trollbajset kom upp i mitt huvud igen… Skit it det nu! Du behöver INTE kommentera något om det alls, då kan trollet andas. Jag vet att du är en fin vän och skulle inte göra något sådant mot någon annan….

Här kommer i alla fall fortsättningen…

Back to the crime scene…. Estetiskspecialisten I Malmö och till Emilia. Jag brukar ju också gå hit till Joanna för lite plutläppar du vet 😉

Nu var det dags för den tredje behandlingen med Microneedling. Jag har gått varannan vecka och nu ska jag gå en gång i månaden för att underhålla det.
Slutresultatet kommer vi att se om cirka 4 månader =) Det är då all ny hud har producerats. 

Eftersom Microneedling görs med små små nålar får man Emla kräm innan och får ligga med det en stund.
Jag sprang runt i salongen och pratade med Joanna och Emilia, äsch jag skäms inte ett dugg =)
Alla som är på Estetikspecialisten är ju där av en anledning- skönhet och omvårdnad på olika sätt. 

Men om man gör som Emilia säger så ligger man och njuter av stunden, NOT WORKING FOR ME

Avdomnad och avtvättad från Emlakrämen, då kommer den lilla ”borren” fram. Äsch det känns inte ett dugg!
Och på de tre gångerna jag har gjort det har jag märkt skillnad!! Jag behöver inte vänta helt till de fyra månaderna har gått, för det syns!
Jag har fått en glans i ansiktet som jag inte haft förut.

Vill du ha ett snabbt resultat så börja med en diamantslipning! Microneedling är en mer långsiktig behandling.

Emilia drog på med den grymt sköna Guldmasken denna gången också. GUD så skönt!!
MEN JISSES, som man ser ut!
Efteråt känns det nämligen lite som att man har bränt ansiktet i solen, och den kalla masken är som en glass i solskenet.

Crazy Frog
Man är lite röd och mosig i ansiktet =) Men jag känner mig alltid så ren efteråt!! Många undrar varför man ska göra Microneedling.
Det finns många som inte vill ta Botox i ansiktet, då är detta ett utmärkt alternativ! Emilia säger att det är det bästa alternativet faktiskt.
Framförallt är det billigare såklart. Jag ser det som ett jättebra komplement till fillers och botox.

Vill du läsa mer om vad Microneedling är så hittar du massa svar HÄR.
Annars ringer du och pratar med Emilia för det är hon som är proffset!
SKITPROFFSIG!
040-23 66 66

 1. Fnulis då!! <3
  Jag har inte läst inlägget om grodan fast vet du om du ser ut som en groda så är det en sötaste & finaste grodan jag någonsin sett!
  Människor som skriver sådant har ett svart hjärta & mår väldigt dåligt, det är då man inte unnar sina medmänniskor glädje & kärlek, så mest synd är det om "trollet" egentligen för du har en familj som formligen avgudar dig, du har oss bloggläsare som gillar dig skarpt, för du är en högst älskvärd människa som sprider värme & livslust omkring dig, fortsätt med det!!
  Kramelikramen från Christina i Norrpan. <3

  1. Åååå gulle rara du!!!! TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Jag blir less på alla elaka människor det finns. Så sorgligt. Men ni är fler fina!! Tur!!! Kram

 2. Herregud jag hoppade till när jag läste ”trollets” kommentar. Varför skriver man så elaka saker till någon?? Mår man bra när man gör någon ledsen?? Håller med Christina här ovan med allt hon skriver om dig. Vi är många som gillar dig så fortsätt som du gör. Heja Fnulan säger jag.

 3. Du är SÅ fin, både på in- och utsida, glöm aldrig det❤️! Inte för att jag känner dig men din härliga personlighet går genom skärmen! Den där behandlingen vore ju inte fel i mitt vintertrötta ansikte… Kram❤️

 4. Men alltså nej! Fick faktiskt tårar i ögonen när jag läser detta, hur fan är människor funtade. Sen när det är någon du känner dessutom :(. Inte alls okej överhuvudtaget!
  Jag tycker i alla fall Crazy Frog är en otroligt söt groda så även om trollet menade att vara elak så kan jag säga att i mina ögon är grodan söt. Så vänder du det till mina ord så får du i alla fall höra att du är söt :).
  Tycker du förövrigt är väldigt fin, dessutom får jag intrycket när man läser din blogg och tittar på dina klipp på Insta att du är en otroligt fin människa på insidan, vilket är det vackraste man kan vara.
  Om man har en så mörk insida som trollet så blir man inte speciellt vacker. Skönhet kommer inifrån <3.

 5. Men nätet och sociala medier är ju inte bara positivt. Jag skulle aldrig kunna kommentera nåt negativt, varför gör man det? Men det finns nog många bittra , ensamma och olyckliga där ute som verkar få någon slags kick av att skriva elakt . Ok det finns mycket knäppt man läst,men jag vet inte om du var på Femme när Hanna åkte till USA några dagar . Folk var så upprörda att hon lämnade sitt unga barn till far eller morföräldrarna. Hanna skulle typ stenas!Hur tänker folk? Jag tycker bloggar är lite lätt underhållning , varken mer eller mindre . Och du är fantastisk!!

  1. Ja varför göra det, så otroligt korkat och dumt…
   Ja jag minns stackars Hannah, så himla trist!! Varför är man sämre mamma för att man lämnar sitt barn till pappan… GALET!!!! Kramen Agneta och ett otroligt stort TACK för dina fina ord <3

 6. Fy för dumma troll som borde flytta till träsket med en gång. Men vilken underbar dag på kliniken. Att unna sig lite lyx i vardagen gör så otroligt mycket för både kropp och själ. Kram fina du.

 7. Usch ja, minns vad ledsen jag blev, för din skull, när jag läste den kommentaren.
  Jag läser ganska många bloggar och slutar aldrig förvåna mig över hur somliga beter sig i kommentarsfältet.
  Ha en bra dag.
  Hälsningar det vidrigt kalla Skåne.

 8. Fy vad människor kan va elaka, man kan ju fråga sig om de sitter och lusläser bloggar för att såra.
  Bry dig inte fina Fnulan, du är så fin och det går genom bloggen till Österlen.
  Var det verkligen så här förr? tror inte det, va lyckliga för livet i stället finns de som inte fick gåvan med det.
  Må så gott och Kram/MH Österlen

 9. Förstår inte hur folk tänker. Tycker man så illa om dig varför läsa din blogg?? Jag skulle aldrig falla mig in att läsa någon blogg som fick mig att må så dåligt iaf inte upprepade gånger. Vill lägga min tid på saker som jag mår bra av ( därför jag stalkar dig hihi )
  Kram

  1. Nääää eller hur!!! Ibland vill jag knäppa dom på näsan och säga ”men tack för att du gav mig en läsare till i statistiken ;)”. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..