Helvetet igång

Nu är helvetet igång

Nu är helvetet igång

Vad möts man av nu på morgonen om inte helvetet? Det räckte att jag öppnade de stora blå efter en god natts sömn utan mardrömmar till att jag skulle vakna till den KALLA verklighet (SHIT vad ordvitisig jag var nu då- STOLT).

Min man klagar på att Mello är igång, men hallåååå i två veckor dygnet runt nästan ska jag behöva leva med en okontaktbar man som endast låter när svenskarna gör bra ifrån sig. Mello är EN gång i veckan.. Så försök inte jämföra våra lidande kära make. Ja, jag kommer att överleva dessa två OS veckor. Jag har bra stöd i resten av familjen. Det kommer att gå bra.

Jag är grymt avundsjuk på hans kärlek till sporten! Faktiskt! Jag önskar att jag var mer intresserad och hade en liten tävlingsmänniska inombords. Dock tror jag inte att Fredrik är så avundsjuk på mitt mello-intresse…. Självklart stöttar jag honom i tv-sport-tittandet, så länge det inte inkräktar på Mello…..

Vad händer idag? Kom igen- prata ut! Nu är ni tysta igen. Kollar ni också OS kanske?

Just nu lever vi på skridskobanan. Där är det fantastiskt med mannens stora sportintresse för han vill verkligen engagera sig i Mira när hon vill göra något. Igår åkte dom ner till isen vid halv 9… 

Det är en PRIVATPERSON som år efter år åker och spolar parkeringsplatsen i Veberöd så att familjerna får åka skridsko. Helt galet fantastiskt av Mr. Hommel. Vilken eldsjäl! Jag hoppas att kommunen någon gång kan stötta honom…. 

 1. Hahaha!! Din lilla Dramaqueen!! 😉 detta lever jag med ALLTID med en man som ser på spanska serier VARJE dag typ i 2 timmar, ska man prata med honom om något under dessa timmar så gäller det att prata spanska & med liknande röst som de i serien, då kaaaanske han vänder blicken mot mig & svarar, hihihihi, är vi borta någonstans just när serien snart ska sändas så blir det en jäääävlans fart på den annars så sävliga gubben & man får hålla sig i instrumentbrädan på vägen hem för då går det på 2 hjul i kurvorna minsann!! 😉 😉
  Jag är den förste att beklaga sorgen & frånvaron av din man under dessa kommande veckor!! hihihi
  Kram Christina i Norrpan! <3

  1. WHAT, SPANSKA??? Detta var ju värre än sport =) Stackars dig, säg till om du behöver hjälp vännen, jag finns här.
   KRAM

 2. Just idag börjades dagen med OS faktiskt! Som vi hejade i soffan när Kalla vann och Ebba kom fyra!! Nu blir det en stilla längre promenad runt en vacker fågelsjö här i trakten. Jag behöver få positiva inslag varje dag efter en helvetesvecka med akuttandvård, varböld, dubbla penicillinkurer och kommande rotfyllning…
  Även där vi bor är det en privatperson som i alla år sett till att ungarna har en is att åka på! En riktig eldsjäl! Fantastiskt! Ha en härlig helg!

  1. Men fina du, stackars!!!! Hur mår du nu? Är det ngt bättre? Njut av promenaden, här blir det nog en runda till skridskobanan igen. KRAM och försöka ta vara på din helg trots en jobbig vecka.

   1. Tack för att du frågar. bättre än för en vecka sen men inte bra…. svullen pga bölden som kanske ska tömmas om den inte går tillbaka. Sen rotfyllning. Huvva!

 3. Näää fyyy inge sport här inte!!! Mello däremot men ikväll jobbar jag till 20.30 så missar lite men thats lite… ha en fin helg! ♡

 4. Jag har hunnit med mittersta på stallet (vi fodrar och släpper ut hästarna på lördagar ) och hon har hunnit rida och jag har mockat och hunnit en promenad under tiden och lyssnat på skidorna. Hem för frukost #2 och lite OS – damhockeyn och så en sväng och åkt längdskidor.

 5. Idag vaknade jag bredvid mitt största barnbarn, lycka och kärlek! Frukost och sen skidor på tv, härliga Kalla som vann!! Sen blev E hämtad och jag åkte till simhallen, simmade 1000 m, så skönt efter några veckors uppehåll för att min rygg har krånglat….Nu går tvättmaskinen, kyckling står och puttrar på spisen och sen blir det middag med barn och barnbarn! Och min kära Fnula…ingen mello för mig…Tyckte det var bättre förr… 😉 Så det blir nog faktiskt en del sport istället! Kramen till dig och din familj!

  1. Men moster/mormor Nettan, du ska ju hålla med mig och se Mello!!! Jag trodde att jag kunde lita på dig 😉
   Nä njut av det som fyller ditt liv med glädje!
   KRAM till dig och alla de dina

 6. Dagen/helgen tillbringas vid köksbordet med att plugga. Jag tycker om att se på längdskidor på tv, men valde sovmorgon i morse så jag missade det idag.

 7. Jag håller med din man,nu är det två härliga veckor med skidor och skidskytte. Älskar det,men mellon tittar jag inte på,haha. Måste säga att det är en mycket klok man du har,hihi:-)

 8. Till min fasa så missar ja mellon i kväll ska på 25+25 års fest. Visst ska de bli trevlig men är äldst av dom alla men vad gör man inte för sina goa arbetskamrater. I dag har ja jobbat hunnit se en glimt av prisutdelningen för Kalla på jobbet en patient ville se OS.

  1. VAAAAAAAAA jag hade stannat hemma, så det så 😉 du får smyga med play och hörlurar helt enkelt. KRAM och ha en trevlig kväll

 9. OS i all ära men inget slår MELLO⭐️!! Vad jag gör!? Ska gå på Mello såklart!! Befinner mig på hotellrummet en minut från Scandinavium och har börjat nedräkningen! Nuuuu kööööör vi!! Som tröst: OS är bara varannat år, Mello varje!! Kram❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..