Ett stort MÅSTE

Detta är ett MÅSTE

Detta är ett MÅSTE

Ja, jag gillar faktiskt inte ordet måste alls. Jag tycker att det borde förbjudas helt och hållet. Fast en sak är ett JÄTTE-MÅSTE! Jag fick ont i magen och tårar i ögonen när jag hörde en vädjan från Mira.

När Gabriel fyllde år så tog jag fram alla hans fotoalbum som han och Matilda satt och bläddrade i. Cornelia satt med Rasmus och tittade i sina. DÅ tittade Mira på mig med gråten i halsen
– Mamma varför har jag inte såna?
– Vad menar du?
– Kort på mig i såna böcker?

Ja men ååååååå så självklart!! Vi har inte ett enda fotoalbum med foton på Mira. Jag blir ledsen bara jag tänker på det faktiskt. Allt ligger i olika datorer och på USB minnen jag inte vet vart dom är. Nu MÅSTE jag lösa detta och ska göra fotoalbum till Mira som hon ska få i present. Klart hon också ska få bläddra

Men hon har något de andra två barnen inte har. Hon har alla mina berättelser på min blogg. Vilken skatt det är!
Här är hela hennes kategori

Måste

❤❤❤❤

❤❤❤❤

Jag har börjat så smått….

LOADING..