Veckans uppgift

Veckans uppgift

Veckans uppgift

Veckans uppgift, absolut den viktigaste uppgiften på hela veckan i detta huset. Och det brukar vara mannen som sköter det men idag fick jag det stora ansvaret. Det var väldigt betungande och jag kände allvaret under tiden. Jag kände också att jag växte med uppgiften.

Jag vägrade att ge upp, jag hade lovat familjen att klara av det stora uppdraget. Jag ville absolut inte svika mina äskade familjemedlemmar. Det vore ett misslyckande som mamma och fru.

Och nu kan jag stolt meddela att jag klarade det! Jag är så stolt och känner att jag har kommit vidare och redo för nya viktiga uppdrag. Det viktigaste har jag dock klarat med bravur
– Införskaffning av helgens frukost.
Den uppgiften skojar man INTE bort i detta hus.

Veckans uppgift

Självklart tog jag pålägg som matchade mina naglar ;)

LOADING..