Tårtbakis

Är du tårtbakis?

Är du tårtbakis?

Det är vi här kan jag tala om. Här snöar det för fullt och familjen är och åker skridsko. Jag värmer kudden och byter sida emellanåt. Det är synd om svärmors sköna kuddar för dom är inte så fräsha längre . Igår sov jag mer än jag var vaken.

Mira var alldeles lyrisk igår och så lycklig. Tack till alla som hejat oxh lyft fram henne på Facebook och annat. Det var stort för Mira så det är roligt att hon får känna allas stöd. Hon har sagt flera gånger att det är det roligaste och bästa hon någonsin gjort. Och att hon och Jennie vann var cooooooolt.

Jag ska göra en film om hela grejen. Jag ska bara bli frisk först. Jag ska också berätta om hur allt gick till med castingen etc.

Jag ska bara…zzzzzzz

Puss

Jajamen vi smakade tårta också =)

 

LOADING..