Vad svarade proffset?

Vad svarade proffset?

Vad svarade proffset?

Åh när man får svar av proffset själv, det känns ganska stort…. Du vet en sån där beteendevetare och samtalsterapeut. Jo jag vet vännen, man är lite rädd för dom som kan se in i ens själ. Det är helt omöjligt att ljuga för dessa supermänniskor, för dom kommer på dig. JO jag lovar, dom får dig att avslöja dig själv. Jag har åkt dit ett par gånger….

Maria läste mitt inlägg om det där med ”Dålig karaktär” och har svarat i sin blogg och jag får såna där rysningar längs ryggraden…. Fasiken att den människan har så rätt och skriver exakt det både du och jag vet, VI MÅSTE VARA SNÄLLA MOT OSS SJÄLVA!

Självmedkänsla.... heter det visst. Gå in och läs Marias svar för jag vill inte ta hennes kloka ord ifrån henne, men jag ska ta dom till mig.

Nu har jag dock inte tid med dig för jag ska krama om mig själv och berömma mig för att jag är så jäkla bra! Gör det du med vännen!

Proffset

Vackra vackra Maria

LOADING..