Shit det är ju JAG

Svårt att fatta!

Svårt att fatta!

Haha det är inte alls lätt det här. Du ska själv få se, kom då ihåg att det var jag som berättade följande till dig.

Jag fick ett meddelande av Cornelia på Facebook. Hon skrev att Ärtan önskar sig en säng-bed-side-crib-nåt” av mormor och morfar när hon kommer.
Jag tänkte:
– Jaha? Och? Varför inte säga det till mormor och morfar själv då?
Kliade mig i huvudet och undrade
– Men alltså vill Cornelia att jag ska förmedla det vidare eller vad?

Sen kom jag på det. Va f*n det är ju jag och Fredrik som är mormorn och morfaren….. Det är helt sjukt, galet och overkligt!!

SHIT…….

Vackra tös, det är mycket nu….. Cornelia messar ihjäl sin mamma. Jag har aldrig varit så viktig som nu.. Det är allt från vilken blöjsort till barnvagn man ska välja. Varför känns det mer på den sidan magen och mindre på den och ja… typ…. Vi har pratat barnvagn 100 gånger och tack gode gud för att den är inköpt nu…

 

Det blev Britax vagnen Cornelia och jag tittade på när vi var på Beba i Malmö. Duktig tjej, gjorde som mamma sa och köpte sig ordentliga grejer och inte bara någon innegrej! Mitt lilla barnbarn ska bara ha det allra bästa. Och Ann-Mari i Beba butiken höll med mig, det är en bra, trygg och prisvärd barnvagn. Och mormorn måste känna sig snygg när hon ska ut på promenad så Ärtans mamma och pappa får vila. Vi hade tänkt köpa Britax bilbarnstol till Ärtan i födelsedagspresent men det ingick i ett paket Cornelia och Rasmus tog. Så vi får väl se om vi hittar en ”säng-bed-side-crib-nåt”.

  1. Alltså…förlåt en fråga ifrån en gammal pensionär, men vad är en säng-bed-side-crib-nåt ?
    Är det en sån där typ halv säng man fäster intill sin egen säng ?
    Fanns inte när mina var små men gud vad jag hade tyckt att det varit toppen.
    Härligt att få följa er ”resa” mot att bli föräldrar och morföräldrar.
    Hälsningar Skåne (Där det aldrig tycks sluta snöa)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..