Snart smäller det

YEAH snart smäller det!

YEAH snart smäller det!

Herregud Stockholm andas Mello. Hela Mall of Scandinavia har exploderat i glitter, mellomusik och skyltar med kändisnamn. Hotellet är helt galet mello-preppat! Helt rätt för oss freakar =). Och vet du en sak, jag har ljugit. Jag har varit på finalspektaklet FEM gånger..

Vi somnade som sagt innan tuppen igår och vaknade därför också innan den gol klockan sju. Så vi satte fart mot köpcentrat först för snabb shopping, sen drog vi mot Naturhistoriska. Båda barnen bad om att få åka dit. Då ställer mammorna upp såklart.

Nu gör vi oss Finalklara och ska få i oss lite mat. Vi var smarta och handlade med oss upp från Ica Maxi =) Det kan nog inte förstå hur packat med folk det är på MoS…. Jag mår inte bra av det… inte alls.

Nu är det vin, sminkning, hårfixning och Melloprepp!

Ses på Tv:n ikväll, vem hejar du på?
PUSS

Mira fick göra en Melloskylt på Panduro för 50 kr =) Sen när vi kom till hotellet upptäckte vi att man kunde göra det där också…, GRATIS..

Visst blev den fin!

Som vi ÄLSKAR Naturhistoriska!! GRATIS, fantastiskt och man kan vara där i timmar!

Nu fick jag uppleva hur ”stor” Ärtan är =)

 

Dags att åka tillbaka till hotellet för att göra oss granna inför kvällen

 

LOADING..