Vilken Mellofest!

Mellofest så det skriker om det

Mellofest så det skriker om det

YEAH, vilken Mellofest det blev igår. Kollade du? Hörde du någon som skrek som bara den? Det var jag =) Nu sitter vi här hemma i Vibban och tittar på tv:n. Allt är som vanligt med andra ord. Glittret, glamouren och musikfesten känns långt borta. Det är faktiskt lite sorgligt.

Jag måste säga att det som var bäst av allt var att Benjamin vann. Efter det att vi träffade honom har den killen varit mig otroligt varm om hjärtat. Det finns nog ingen som kan bli mer innerligt och genuint lycklig och tacksam för vinsten som Benjamin. Jag satt och grät av lycka för han är SÅ värd det. Och när jag tänkte på den lycka och stolthet Pernilla som mamma måste ha känt får jag rysningar längs hela kroppen.

Man är alltid stolt över sina barn men detta måste ha vara en helt magisk känsla för mamma Pernilla. Jag är nästan mer glad för hennes skulle än för Benjamins. Lyckan att själv lyckas är enorm, men när ens barn gör det, då är det GIGANTISKT.

Nu ska vi mysa med mannen i huset och kolla Farmen. Jag är så tacksam för denna helg med bästisen och våra fina flickor. Nu laddar vi för Mello 2019.

Mellofest

Gänget på plats, Mello-pinglorna! Jag är så glad att vi gör detta år efter år jag och bästisen. Jag längtar hela året tills det är dags. Det är vår grej och den betyder mycket för mig.

Skylten uppe!

Hörlurarna på

Alltså trycket i Friends Arena på Mellon är helt galen!! Det är sån fest! Jag och Alexandra sitter alltid och bölar när det kör igång. Och snacka om att vi bölade och skrek när Benjamin vann!!!!

benjamin ingrosso

Vi stod precis ovanför där vinnaren kom och blev intervjuad av pressen. Så glad han var!

Sigrid Bernson

Gud så lycklig Mira blev när hon träffade Sigrid! Det syns va? Haha lilla sötisen. Hon hejade ju på henne och grät när hon åkte ut. Detta var det bästa som hände Mira förutom att Benjamin vann såklart. Förresten träffade jag Dee från Farmen på hotellet. Alltså, love her, vilken glädjespridare.

  1. Jag missade detta i år då jag råkade boka in hockeyn istället 🙂 Hur tänkte jag där? Däremot visade dom på restaurangen vi åt på, och omröstningen såg vi på min väninnans telefon. Inte alls så glamouröst som jag ville ha det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..