En dubbelfnula!

Igår skulle jag hämta mina föräldrar på fest. Dom kom ut glada i hågen och hoppade in i bilen, pappa fram och mamma bak. Pappa han pratar, pratar och pratar. Efter sex minuter tyckte jag det var konstigt att min mamma var så tyst så jag trodde att hon hade somnat, eller i värsta fall däckat av fylla. MIN MAMMA FULL!

Efter ytterliggare ett par minuter frågade jag henne om hon somnat, fick inget svar, frågade igen, inget svar. Jag kunde inte se henne där bak eftersom Miras bilstol var mellan sätena. Då började min pappa ropa på alldeles panikartat
– BOOODIL,,, BOOOOOODIIIIIIL!

….. då ringer telefonen…. Det var MAMMA!!

Hon stod kvar ute på gatan utanför festen minst sagt chockad och förvånad över att se oss köra iväg utan henne! Hon hade känt hur jag drog iväg med bilen och fick smälla igen dörren i farten….
Jag höll på att dö av skratt (skrattar än)! När jag kom hem fick jag ett sms av mamma

”Vikken Fnula” 

 1. J skriver:

  o jädras vilken grej. Tror jag kissar på mig av skratt

  1. Fnulan skriver:

   Hahhahahha vad tror du att jag och mamma gjorde? hahahah

 2. Emelie skriver:

  Hahahaha det är ju döroligt!!!

 3. Hahaha verkligheten är ALLTID mycket roligare och mer spännande än dikten. Vilken tur att ni upptäckte det till slut i alla fall:-)!

 4. hahaha, din mamma måste blivit ganska förvånad! Min kompis gjorde så en gång oxå, körde ifrån hennes pojkvän men trodde han var i bilen hihi. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..