Att vara en förbild

Jag tycker att storasystrar ska föregå med gott exempel för mindre små utsatta stackars svaga småsyskon. Så är det inte i mitt fall, här är det tvärtom, jag får lära min storasyster hur allt ska gå till som till exempel i bloggvärlden och allt som har med mat och bak att göra.

Men EN sak har hon lärt mig som jag har med mig, när jag var sådär 15 år var jag med henne och dansade så uppmanade hon mig att stjäla MASSOR med trianglar med kaffegrädde, vi skulle nämligen äta korv Stroganoff dagen efter….

 

 1. Linda skriver:

  ja men det var ju bra att kunna!

 2. Självklart ska äldre systrar vara förebilder!!

 3. Underbart inlägg om det här med systrar! Jag har tänkt på det sen jag läste det och var bara tvungen att härma dig och blogga om min egen syster också. 😉

  Kramar

 4. Kashaya skriver:

  Haha men då har hon iallafall lärt dig något matnyttigt.;-)

 5. vad fina ni är 🙂
  kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..