Man kan inte lära gamla kärringar

Det första tecknet på min ålderdom var kaffestörningen.. att helt plötsligt kunde jag inte dricka kaffe försent på kvällen! Men envis som jag är, och kaffeberoende så fortsätter jag. Varje natt ligger jag och retar mig för att jag inte kan sova. Jag vägrar inse att det är kaffets fel, eller är det ålderns fel? Vi väljer det första eller hur! Nä, nu har jag inte tid med er, jag ska dricka kaffe på fat och suga på en sockerbit…

  1. ja e lika dan, efter kl 15 går de inte å jahar ju redan sömnsvårigheter, äter ju sömnmedicin men den hjälper inte om ja dricker kaffe för sent. men provat koffeinfritt på kvällen?

  2. Silla skriver:

    Mums du unga tös…

  3. Härligt!
    Tänk om man kunde veta sin ÄL. Vi får använda stickor eftersom jag har så oregelbundet eller inte alls :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..