Stör mig

Idag är det en sån dag, jag stör mig på allt och alla. Att brödrosten står framme, sporten på tv, Miras tjat, disken på diskbänken, huvudvärken, den ringande eller sms:ande telefonen, kylan, tvätten, omålade lister, att jag inte får besked, räkningar, blommor som inte får vatten och så mkt mer… Det bara är så! Men det jag stör mig på mest är att jag stör mig, men jag gör det, och idag är en ”sån” dag när man har rätt till det! Så det så!

Så akta er… surfnulan är på gång….och hon är icke nådig!

 1. jadu, helt ärligt så tycker jag att dem som orka lägga något större krut på ”tjejigt/killigt” debattan har för lite att göra ! Du har ju själv sett bilderna på V som prinsessa – han älskar allt som är glittrigt och glammigt, men han älskar även traktorer av alla de slag !
  Jag försöker helt enkelt uppfostra honom till en rätt open minded kille och blivande man åt Mira !
  puss 🙂

 2. skönt att det var igår 😀 men du, sådana dagar har jag också ibland 🙂
  kramar

 3. Vivi skriver:

  Man får ha sådana dagar och ibland är det bästa om man någon gång under dagen kan få en timma för sig själv, kan i ett badkar eller med lite hoklad 😉
  Massa kramar
  (för jag tycker om surFnulan också)

 4. Malin skriver:

  Haha, så du stör dig och jag stör mig, ska vi störa oss tillsammans 😉
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..