Jag älskar dig

Jag till Mira:
– Mitt sockerhjärta, mamma älskar dig
Mira svarar;
– Mira älskar bappen
Jag kämpar:
– Men mamma älskar dig Mira
Mira svarade:
– Mira älskar välling

Jag gav upp….. 

  1. Nina skriver:

    hiih sötnöten! Gos!

  2. Hehe, barn är då underbara och liiite för ärliga ibland 😉

  3. Underbara söta MIRA!!

  4. kela skriver:

    hahaha…gulle ungen!
    Påminner mig lite om en kompis son, de flyttade ner till Nya Zeeland när sonen var ca 3 år, han började dagis och lärde sig snabbt prata engelska (typ på en vecka) . En kväll låg de i sängen och pojken utbrister ”mammy i love…” mamman tänker snabbt ”åhhhh han kommer säga att han älskar mig….så gulligt” men istället kommer det ”….my blue bmw” 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..