ANNONS

Entschuldigung en bildbomb….

/

Sötnosar… sorry…… Jag har varit en dålig bloggare för jag har varit i världens ände i tre dagar! Vi hamnade mitt ute på landet i Tyskland, utan tv, utan internet, utan ens en kaffemugg att dricka mitt snabbkaffe med! Förstår ni hur mycket jag har lidit? TRE dagar utan er, TRE dagar i ösregn i en nöjespark med bara en massa respektlösa gormande tyskar som ska komma först oavsett om man trampar ner handikappade eller barn på vägen. Jag har sovit med myror i sängen och en ute-lampa inne i stugan som enda belysning. Jag har inte ens kunnat sitta ute och ta en kopp kaffe för det enda som fanns utanför var en djungel och alla möblerna var fastspikade i väggarna…..Jisses säger jag bara!

MEN ett stor MEN, vi har umgåtts, haft kvalitetstid och bara varit tillsammans hela familjen! UNDERBART! Barnen har njutit och älskat varje sekund i ösregnet och åkt karuseller för flera år framåt. Heidepark är FULL av berg- och dalbanor, vart du än tittar så ser du en! Helt galet! Hela nöjesparken är fantastisk, stor, välskött och har något för alla. Trots massor med folk så märks det inte mer än på de stora banorna annars var där inte en endaste kö! Jag är glad för att vi tog tre dagar för det behövdes nästan för att hinna med och njuta av allt. Hela parken är uppbyggd på teman, massor att se och inte bara karuseller tätt inpå varandra. Och jag har åkt massor jag med! Big loop och Desert race var mina favoriter!! Skulle kunna åka mycket mer om jag sluppit köa!

Så nu är jag hemma igen mina sötnosar, så lätt slipper ni mig inte! Jag ber om ursäkt för tyskarnas u-landsproblem! Förstår dom inte en bloggares behov! Nej, dom förstår bara familjers behov…..

Min vackra familj som blev vinnarna på resan!
Mängder av berg- och dalbanor!
Tyskar……
Skrattretande…. fick inte med mina myror i sängen dock…

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00