Min ring

Många har frågat mig om mina ringar så visst ska jag visa upp och berätta!

Förlovningsringen är av titan och där är ingraverat FREDRIK. Mannen har en likadan men dubbelt så bred och gissa vad där står. Nej, INTE Fnulan =) Dom köpte vi på Titanringar.com år 2008. Vigselringen är i vitguld och inköpt på Guldfynd.

Jag är jättenöjd med båda två och en hemlis ska ni få veta, vi har inga datum i ringarna, för vi tycker inte att det är viktigt. Det viktigaste är kärleken och den har vi varje dag…. Så söta är vi 😉 Torka tårarna nu mina vänner…

  1. Så fina ringar 🙂 Snyggt med namnet ingraverat på utsidan av ringen

  2. Jätte fina ringar, vi har också hoppat över datum i våra ringar, min man bestämde en vad som skulle stå i förlovningsringen, den sanna kärleken, jättegulligt och jag valde sedan vad det står i vigselringarna 🙂 Kram

  3. reggi skriver:

    Jättefina båda ringarna och ja kärleken är viktigare än datum 🙂 Kram

  4. decdia skriver:

    Snygga! Jag gillar vitguld och tycker det är tråkigt att mina inte är i det. Men när förlovningen skedde vid nitton år ålder så tänkte jag inte så långt som till en vigselring. 🙂 Och jag är allergisk mot att blanda rött och vitt… Haha! Mannen vägrade byta förlovningsring (förstår honom på sätt o vis) så det fick bli det gamla vanliga guldet…

  5. Super super fina:) förstår att du e nöjd å gla!!kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..