ANNONS

Död åt bananflugorna!

/

Jag gick ut stenhårt… jag började med dammsugaren, tog världens finaste burk, honung, diskmedel, ättika, vinäger och ett stort uns med förbannelse…. Nu kommer dom inte undan, eller? Äckliga kryp är dom och alla djurskyddsföreningar i världen kan inte få mig att ändra mig! Åh nej, det lär inte bli en tårfylld begravning…

Världens tips till er mina sköningar, först av alla fick jag äran att sprida ryktet om gratis nässpray från Näsfrida om man går in och gillar Careb AB på facebook och sedan går in på deras hemsida och fyller i sina uppgifter. TREHUNDRA gillare får en! RUSA!

image

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00