ANNONS

Fick gå på toa och andas en stund….

/

Jag och tusentals andra som tvingats till Ullared lider (äsch klart jag vill dit med)… herregud, vassa armbågar och stilettklackar är ett måste när man är där. Men det jag verkligen hade behövt var öronproppar! Jag hörde något när jag var i provrummet som skadade mig ordentligt. Det var verkligen inget NÅGON ska behöva höra när man står där man står och ser sig själv i spegeln med värsta ultraljuset som visar minsta lilla cellulit, bristning, hakhår och åderbråck. Inte för att jag har sånt men jag tänker på alla er andra!

Jo två unga tjejer hade en het diskussion och jag höll på att gå och nita dom båda.

–          Åh nej, denna kan jag inte ha ju..

–          Nej verkligen inte!

–          Men fatta så sjukt jobbigt det är att ha gått ner så mycket i vikt asså, sjuuuukt jobbigt!

–          Jaaaa fattar liksom! Stackars dig! Hur mycket är det du gått ner då

–          Ja, shit massa, ungefär 2 kg men fan fått gå ner i två storlekar

–          Åh shit, sjuuuukt jobbigt

Sen sprang jag därifrån med gråten i halsen och satte mig på dass för att lugna ner nerverna och räkna till tusen!

image
image

Sista dagen i paradiset, jag ville inte hem och det har varit helt underbart! TACK Meekatten för allt…..

Follow on Bloglovin

kontakt: malin@fnulan.se

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00