Man kan visst ha spänning som småbarnsföräldrar

FÖRLÅT!! Jag är en dålig bloggvän!! Hinner inte med ett dugg, renoverar hemma och ensam på jobbet… ska hälsa på hos er i kväll, lovar!

Det är så många som säger så… att dom saknar spänning i livet när man är småbarnsförälder. Men gör man något för att skapa det då? Och vad är spänning? Jag kan se massor med spännande saker i mitt småbarnsliv med min man. Kolla här bara:

För mig är det skitspännande att komma till dagis och se att det är 5 av 19 barn på plats för att alla andra är hemma och kräker. Snacka om spänning om nätterna ett tag framöver!  Man ligger liksom på hel spänn, händer det eller händer det inte. Man ligger och smålyssnar om den sidan om är tyst, rör sig eller verkar lika spänd som en själv. Det är också skitspännande att se hur många löss man kan hittar i de små barnens hår och se vad dom hunnit med under tiden man tagit en rast på toaletten (om man ens får sitta där). 

Så visst farao är det spännande som småbarnsförälder! Vad gör du får att få spänning mitt i vardagen?

Jag vann ett pris i lördags som verkligen kan ge lite spänning! Tack Mekonomen för det!
Och även ett tack till G-punkten.se för en vinst =)

Jag fick även en fin present från arrangörerna för att jag fixat lite sponsorer! Men det är bara kul att visa upp mina BrilliantSmile, Me & I och C-skincare

 1. Å fy fader, inte kräksjukan… Håll er undan!!!!

  Nu ser jag helt klart att jag bara MÅSTE ta tag i & fota lite sponsringar. Men jag som så gärna skulle haft brilliant smile nu när jag slutat röka, fick ju ingen sådan 😛
  Men jag skall fota & credda allt annat fint :))

  Puss Bästa

  1. Vi gömmer oss, räkna med det!!!
   Love

 2. cammo69 skriver:

  Håller tummarna att ni klarar er från kräksjukan. Roligare kan man ju ha det.
  Men jag förstår att det är en riktig nagelbitare 😉
  Kram och tack för din gulliga kommentar!

 3. cecce skriver:

  Grattis till de fina vinsterna!!

  Kikar in för att önska dig och Mira (speciellt Mira:-)) en trevlig resa till Stockholm! Ha så kul!!
  När du kommer hem måste vi höras, eller rättare sagt – fika vid mitt köksbord väntar på dig!

  Puss och kram!

 4. kenrot skriver:

  Ja barnens baciller kan verkligen en spänning i livet o även annat med som jag så på bilden 🙂

 5. Ynnej74 skriver:

  Ja fi farao vad spännande det är som småbarnsförälder! Spänningen blir sen oliiidlig när de blir tonåringar, speciellt döttrar…vilken ursäkt har hon den hör gången? Hur mycket tvätt kan man fylla tvättkorgen med på en rensning i sitt rum? Kommer hon att plocka undan i köket efter sig innan hon går? Liksom värsta thrillern här hemma, tonåringar och småbarn sant mellanting, dvs 8-åring! 😉 kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..