Hur kan jag!

Helt glömt bort er! Ojojoj, jag ber så mycket om ursäkt och det kommer säkert att hända igen ska ni se! Jag är så uppe i en grej, jag och Mira ska på lyxhelg med Meekatten och hennes Alice.

Vi åker upp till Stockholm i morgon, och vet ni att det finns biljetter för 200 kr mellan Lund och storstan? Billigt så man nästan skäms.. Sen checkar vi in på Stockholms finaste hotell Radison Blu Waterfront, Vi tog varsitt rum, så barnen i ett och vi vuxna i ett så att vi får sova ordentligt 😉 KLART INTE!

På lördag blir det galapremiär med Tingeling som anordnas av Mgroup, TACK!! Naturligtvis blir det lite Bloggfamiljsmys med Hannah och Nina. På kvällen myser vi bara med tjejerna och skämmer bort dom med Donken, dvd och lördagsgodis. Jag vet att Meekatten packat ner Herr Moberg i väskan jag lärde mig precis veta att det endast var vin, förlåt Herr Moberg….
På söndag intar vi Junibacken och sen bär det hemåt.

Pust…. visst måste Mira älska mig i all evighet efter detta? Jag hade gjort det om jag var hon! Och idag var hon på med på mitt jobb… jisses vad duktig hon är på att roa sig själv som ni ser….

image

image

 1. Bara att konstatera – Mira är toksöt!

 2. Låter som att ni får en UNDERBAR helg finaste!!! Puss

 3. kenrot skriver:

  Vilken härlig frej o få göra med tösen ha så kul

 4. ann62 skriver:

  Hun er altså bare så kær din lille Mira 😀

 5. fridala skriver:

  Ha nu koll på väskorna 😛
  (sorry, kunde inte låta bli)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..