Hur man vet att man har stora barn!

Ska berätta hur ni vet att era söner blivit stora… men först lite vardagsdravel för det hör liksom till ibland, livet är inte alltid en fest!

Jag  har min underbara lediga fredag idag och det är inledningen på en HEMMA HELG! Jippi! Men min lediga fredag innebär också att familjen förväntar sig en god middag, fredagsfika och städat hem när dom kommer hem, det förväntar INTE jag… Jag däremot, jag förväntar mig en kväll på soffan med en snarkande sambo och att disken står kvar efter Tacosen på diskbänken för ingen av oss orkat ta tag i det. Stöket är kvar och tvätthögen med för jag har städat på fejjan hela dagen istället för huset…

I alla fall.. stora barn…

Nu vet jag att Gabriel växt till sig och blivit vuxenstor för nu lånar han mannens kläder och tvätten hamnar i fel garderober. Helt plötsligt så är han längre än mig och mörkare röst än Bengt Magnusson. Stackars lilla pojke hur ska jag kunna rädda honom? Och allt hår han börjar få, rakapparat i julklapp kanske? NEJ NEJ NEJ, min lilla lilla prins som jag en gång klippt av örat på… Och den stora Cornelia då, meddelar att hon ska söka in på högskolan till nästa höst… fan, sluta växa!!

ÄLSKAR ER ALLA UNGAR!

I dag avslöjas vinnaren av cupcakes tävlingen och snart kör vi en helt galen tävling här inne som JAG vill vinna men får inte :((

Cornelia Gabriel
Gabriel Mira

 

 1. Hoppas ni får en SUPERMYSIG fredag gumman och en skön hemmahelg! Massor av kramar <3

 2. solan77 skriver:

  Går det så fort för barn att växa upp. Ja de är galet.
  Thjoohoo änklingen FREDAG.
  Kram

  1. JA fredag som snabbt gick över… fan åsså!

 3. Det där känner jag igen, både med min son Enrico OCH
  Stökig kök efter fredags myset!!
  Det enda skillnaden är att istället för en snarkande man är min i spelvärlden.
  Min största konkurrent är mobilen!
  Trevlig helg på dig
  Kramar

  1. Ja den därade mobilen, den förstör nog mångas äktenskap =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..