Vill slå honom på käften….

Ja kära vänner, nu är Tassimo tävlingen över och nu ska en vinnare utses! Jag överlämnar det med varm hand till de som kan det bäst, företaget. Håll nu tummarna allihopa!

Ja igår kom min man hem och jag trodde att jag skulle slå honom på käften! Helt ärligt, det finns vissa saker man INTE gör, helgerån el grande liksom! Och han var högt upp på den listan för mig hela kvällen! Jag var smått förbannat och faktiskt lite förnärmad. Vad han gjorde? Det värsta av det värsta!

Han köpte hem glögg och pepparkakor och skulle smaska i sig!

Hallåååååå man dricker INTE glögg i mitt hus innan första advent efter julskyltningen. Punkt och slut! Då är han stor i truten och menar att det är hans hus först. Hallåååååå jag bodde är som bebis, vart vill han komma? Och det värsta av allt, jag kom på det, hur fan ska jag överleva julmånaderna utan glögg och pepparkakor? Skit LCHF!

Ser ni vilken härlig bild! Älskar den!! Tagen av Cecilia Ängvall och alla bilder från Enköping kan ni se HÄR

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..