Mera renovering

Vinnaren ser du i slutet av inlägget, men… först…..lite mera kort på renoveringen…

Kök, vardagsrum är såååå fint, då börjar han, MANNEN! Det ska upp ljud, kablar och skit på väggarna! Han har till och med snickrat till en hel E.T där förstärkare och skit ska sitta. Varför ska män ALLTID förstöra allt med teknik? Är det inte sport så är det teknik…  MEN ett stort MEN jag har uppfostrat honom väl för han har köpt allt i vitt! Tur för honom,… Som tur är ska ET också målas vit! Förlåt E.T!


Och vinnaren då! Jo företaget har utsett följande motivering som den vinnande:

Bästa fikan är att hämta min man direkt på jobbet när han är oförberedd. Därefter tar jag honom till ett hotell där jag har dukat upp picknick på rummet på golvet. Korg, rutig duk och så sitter vi på golvet och äter, helst i vackra underkläder och med flirt i ögonen. Sedan stannar vi på rummet, ser film, dricker skumpa och myser! En Tassimo hade jag tagit med mig för att vi skulle slippa gå ut, för den är så liten och smidig så det funkar bra!

Och jag vill berömma dig för en fantastisk blogg, världsklass liksom, inte fjäsk, bara sant!

GRATTIS LOFOTEN!
Maila mig på malin@fnulan.se så kommer din fina Tassimo som ett skott!
Se till att göra den där dejten med <3

 

LOADING..