ANNONS

LCHF och hoppetossekorvar!

/

Japp, idag lyser flitens låga, eller vad det nu heter! Inte vet jag i alla fall men flitig är jag!

Hämtade två trötta treåingar på dagis som jag tvingade promenera hem, barn SKA motioneras. Vi mellanlandade på biblioteket, barn ska träna sitt intellekt. Sen kom vi hem och bakade med lera, barn ska ju använda sig av sin estetiska ådra. Barnen fick bestämma mat och det blev hoppetosse korvar och prinsesskorvar. Japp, perfekta mamma var det ja!


Men… jag har även bakat Åses goda bröd men ändrat på det lite… Istället för sesamfrön på toppen hällde jag på lite riven ost  och havssalt efter halva gräddningstiden. Jag vill ha det smidigt och på det sättet är det en klick smör som fattas på morgonen.

Jag gjorde en laddning av min egen müsli med:
Linfrön, solroskärnor, pumpafrön, hackad mandel och hasselnötter och lite stora hackade bitar ”fin crisp”. Vet du något mer jag kan ha i?

Så nu ska jag vara en perfekt fru med och ordna så att mannen får klia mig lite!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00