BH-lös och Tros-lös i UGG:S?

Hej snyggingar, hur har ni det idag, lyser solen på er? Det gör den här i min byhåla, det är NÄSTAN så att jag få lust att ta en lång promenad, men bara nästan.

Idag är det att sätta på sig hjärnkontoret, stänga ner fejjan, insta och twitter. För idag är det seriöst pluggande. Det blir BH-löst så tudorna får hänga och dingla hur dom vill, kanske kör troslöst med, man kanske ska passa på, jag har aldrig vågat, har du? Pust.. det blev svettigt…Mannen vågar väl inte komma hem nu, han vet ju inte vad han möter 😉

Jag fick en födelsedagspresent av finaste Hannah när jag var hos henne sist, ett par rosa UGG´s. JAG ÄLSKAR DOM! Och har man fått ett par vill man ha fler… så idag hade Campadre kampanj på dom, vem har beställt ett par till tror ni? Och Hannah du hade rätt, man MÅSTE vara barfota i UGG´s!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..