FÖRLÅT- jag glömde att ni fanns!

OJ… jag har gått hela dagen och undrat vad det är jag har glömt… OJ, det var visst att försöka underhålla er! SORRY! Men jisses, jag har sovit två timmar i natt! Det var tur att ingen såg oss, sängen var dragen bort till fönstret, alla iklädda kläder för att klara en natt i minus grader och sen fönstret på vid gavel! GOTT, kruppen försvann men sen kom den, den vanliga helvetes hostan! Så det var bara att va vaken, i natt igen… BAJS!

Sen på denna tröttheten ställer jag mig och ska försöka baka, URKORKAT!
Resultatet? Det är bara att se nedan……


ÖÖÖ detta skulle bli Saffranskaka och Saffranmuffins a´la LCHF….hummm… fel mandelmjöl…
Det var bara att baka en runda till!

 
Och vad hände då… då var allt dö-bakat!

Nu vill barnen att vi ska baka Lussekatter- vågar dom verkligen det?

Nu skiter jag i det och drar något gammalt över mig! 


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..