ANNONS

Baknykter

/

Jag är lite handlingsförlamad idag, jag får inte tummarna loss ordentligt. Mannen drack till det igår hos min syster, men det är jag som är bakis, hur kunde det hända? I alla fall var det en riktigt trevlig kväll! Det är en sån dag då jag vill bryta i hopa, äta massa godis och bara ligga på soffan och sura. Mannen påstår att det kallas något, vad var det han kallade det nu… humm DNS? Eller nått… Minns inte riktigt. Känns oviktigt i sammanhanget.

Jag får nog åka ner till Ica och hämta två paket som ligger och väntar på mig, några som vill gratulera mig och önska God Jul. Det gillas massa! Då kanske DNS:en försvinner?

Eller den där påsen med godis…. humm…… svåra val vi har här i livet!

Puss underbaringar, jag vet att ni är tysta och jag vet varför, men saknar er… I morgon hoppas jag att jag fått svar om alla vinnarna från företagen!

Lite julfint kom fram i alla fall ….

Dessa tomtarna får bo hos oss under julen, inga fler…
Mitt kakfat som jag lägger små saker i som jag tycker om
Mitt favorit ljusfat fick lite kulor på plats!
En fin present från Chefen med!
 

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00