Bombvarning och Bröllopsfoto

Nej, det är inte för att jag ätit Bruna bönor i två dagar… även om det blir lite bomber här och där av det… illaluktande sådana.. Sorry!

I en vecka har det stått på dagis (förskolan) att det går MAGSJUKA… Och det känns alltid som att man går och väntar på en tickande bomb! Jag sitter nästan och tittar på Mira och väntar på utbrottet likt vulkan Etna. Och för att leva riktigt farligt så låter vi henne sova i vår säng. Jag ser misären .. Jag ser paniken mitt i natten…. Men ändå låter jag henne ligga kvar… Livet ska inte vara lätt! Livet ska vara spännande!

TUSEN TACK för alla kommentarer om vårt fina bröllopsfoto på instagram! Ni som inte har insta får en bild här! Mannen kom hem med en tidig julklapp, gulle älsket!

Bröllop

 

 

 1. Emma skriver:

  Ni är så schnyyyyygga! Föröka er mera! hahaha. 😉 Jag tror kräksjukan är det nya LCHF, så jag äter precis vad jag vill tills kräksjukan kommer och smalar mig *tadaaaaaaaaaa*

  1. Fnulan skriver:

   Men ååååå vilken fin hemsida du fått!!! Hahaha den förklaringen till LCHF har jag aldrig fått! Hahahha

 2. Alfva skriver:

  Jag blundar för de där jäkla virusen nu. De är överallt! Helt förvånad över att vi inte ligger än. Men snart säkert!

  Oooootroligt vackert brudpar! Vilka är det? 😉 Haha. Nä, skojar ju bara.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAHAH fyyyyy dig!!! <3

 3. Jäkla snyggisar ni är !!
  Jag gillar inte alls spänning i livet så mina barn har fått vara hemma hela vecka .. för här på byn har den där ilskna lilla magbacillen också brutit ut. Och denna hysteriska mamma klarar dte inte alls 😉
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Nä… det är värre än ngt annat!!

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen!

 4. Maria skriver:

  Fantastiskt fin foto!!
  Hua för denna magsjuka som finns överallt just nu! Hoppas verkligen att ni klarar er från skiten.

  kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja,,, det önskar man inte sin värsta fiende!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..