Att ta farväl

När vet man att det är dags att skiljas åt och att man sagt det man vill ha sagt? När vet man att det är sista gången man ses?

Ont gör det i alla fall…. det smärtar ordentligt….. Min krutgumma till mormor har gett upp livet och drömmer om att få börja om med min morfar på en annan plats, hon väntar bara på att dörren ska öppnas till hans himmelrike. Jag hoppas att han gör det snart och möter henne med den kärlek dom alltid hade.

Jag sa farväl idag, jag sa att det var okej att släppa taget även om det gör ont för oss alla som är kvar. Jag sa också att hon varit den bästa och jag älskar henne för allt hon gjort. Det gjorde ont, och det gjorde ont att känna att det bästa är att hon får ta sitt sista andetag.

Kärlek 

mormor
bild lånad här

 

 1. Beklagar sorgen! *kramar om*

  Puss och Kram Marie

 2. camilla skriver:

  Vet inte vad jag ska säga.
  Sååå otroligt sorgligt.
  Döden borde inte få finnas!
  Kramar i massor1

  1. Fnulan skriver:

   Dina ord värmer mycket…

 3. Fina du – vet hur ont det gör samtidigt som man är tacksam för att kunna säga adjö. Tänker på dig. Kram, Puk

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är så konstigt… men det blir bra.. bara sorgligt

 4. ann62 skriver:

  Det er så trist når… puha – jeg føler med dig…
  Varme knus og kram til dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..