Jag förstår att ni blir chockade…

Den ljuva sidan….. Det är inte klokt, jag kan ha en tvättställning I förrådet!

Den oljuvliga sidan… Sorteras och kastas, tre säckar är redan fulla!

  1. Fnulan skriver:

   Det är bara att börja, kom igen!!

 1. Jag riktigt ser dig sitta och asflabba med saliven sprutandes ur ditt kakhål när du läser mina kommentarer, jag såg alla dina utropstecken på min blogg. Där satt du och hoppade upp och ner och förbannade mig för att jag inte kryssade i att jag vill ha svar av dig, för du svarar minsann på ALLA kommentarer om man gör det!!!!!!!!!!!!!! Men du hjärtat. Man kryssar inte, man trycker på en piljävel och väljer vad man vill ha, det är inte att kryssa Malin!!!! Det är inte det!!!!! Men nu hoppas jag att jag gjort rätt ändå fast jag inte kryssade!!!!! Och får svar!!!!!!!!!!! Sen är det lite som att jag blir sådär sketglad när du kommenterar i min blogg, lite som att bli frisk från en förkylning och sen sitter jag och dregglar resten av dan. Sådär då har jag skrivit en kommentar (check!)Jag har även gjort så jag vill ha svar(check!) Såååå *drar ett lätt finger över din överarm och ler*. Nu kan jag åka till jobbet då!! Pöss!

  1. Fnulan skriver:

   HAhahha men vännen då! Jag svarar faktiskt på ALLAS kommentarer här men det verkar dock inte som att dom kommer fram till mailen :(((( Kramen!

 2. Annelie skriver:

  Den oljuvliga sidan blir ju såååå LJUVLIG när den är klar,, eller hur..??!! :o))

  PS. Läääänge sedan du kikade in till mig.. :o(( DS.

  1. Fnulan skriver:

   Men vännen saknar du mig? Kram

 3. Snyggt! Kommer du hit och tar mitt förråd/garderob/släng in skitenrum?
  snälla!

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Japp kommer som ett skott!!! Allt för dig!

 4. Hur grym är inte du då?? Fy så skönt att bli av med sådant man inte behöver och få plats med tvättställningen t.o.m!! 🙂

  Puss på´re!

  1. Fnulan skriver:

   Skitgrym!!!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..