Besök på KK =)

Vad tänkte jag på nu då? Sist jag gjorde detta så slutade det med brännskador och att jag gick runt som ett illaluktande monster i ett par veckor. Jag sa flera gånger att jag ALDRIG mer skulle utsätta mig för det igen… Men nu så…

Jag har beställt vaxning av ben och bikinilinje… AJ som fan!

Jag är så trött på att se ut som ett mässlingsjukt monster efter rakning av bikinilingen. Jag får stora blåsor och ser ut att vara pestsjuk eller något. Förra gången för 5 år sedan när jag gjorde det blev jag verkligen skadad i armhålorna, jag hade brännsår och ÄRRSKORPOR där i flera veckor, så denna gången låter jag Christel göra det som är ett proffs på det men vi låter svetthålorna vara…Ja jag är ytlig och det är ok!

Idag var det dags igen.. Återkoll på mina cellförändringar på KK. Alltid lika härligt att ligga i den där bekväma stolen och bresa upp sitt sköte för en främmande man, NOT! Men lika obehagligt blev det för honom… eftersom jag har ”rakförbud” inför vaxningen…

Nej INGEN bild på mitt orakade sköte, men min favoritbild från vår resa till Venezuela, den resan då jag hade skador i svetthålorna…

Venezuela

 1. Dragi skriver:

  Hej,
  jag kör också epilator lite varstans (ben, bikinilinje, armhålor) och det ”känns” knappt längre. Ibland gör jag egen vaxning, köper en burk som finns lite överallt, Lindex, HM, en del varuhus. Varmvax, värms i mikron knappt en minut och sedan är det bara att kleta på och dra av med medföjande remsor. Kan verka krångligt innan man får in tekniken. Benen blir ivarje fall lena efter detta.

  1. Fnulan skriver:

   AJAJAJAJAJAJ nej tack….. usch aj!!!! =)

 2. Maja75 skriver:

  HA-HA-HA!! DU ÄR BÄST!!:-) GER UPPHOV TILL MÅNGA SKRATT!

  PÖSS & KRAM ”GROTTIS”

  1. Fnulan skriver:

   Men tack raring!!!! <3 <3 <3

 3. Louise skriver:

  Hahaha! Lycka till med allt!

 4. Babs skriver:

  Å jag blev lite orolig där ett tag men jag som alla andra slapp se ditt sköte och i stället möttes jag av en helt underbar badbild.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAhaahha du slipper!!!

 5. camilla skriver:

  Stackars dig…och gynekologen 😉
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..