Avundsjuka!

Jag vill bara säga er en sak… vad är ni avundsjuka på oss i Thailand för? Jag får ju bara sola i 35 grader på en kritvit strand med klart blått vatten utan fiskar och tång i, dricka drinkar, blir uppassad och får massage varje dag. Ni kan ju se Mello! Så… vad klagar ni för? En annan sitter här och gråter och kommer inte att överleva natten…

Nu ska ni få veta min favoritdrink som jag ska dränka mina sorger med i kväll…

Apelsinjuice med Pisang Ambon

Åh Miras är sprite =)

 

 1. Ulle skriver:

  Såklart man är avundsjuk på er/dom som åker till värmen! Däremot är jag inte avundsjuk på dom som åker skidor i kallt väder! Kram

 2. reggi skriver:

  De var bara skit på mell och jag tyckte bara att 2 var bra och denna ena kom sist och den andra till andra chansen. Hade hellre haft värme och sola och koppla av de behöver jag nu känner jag 🙂 Hoppas ni har de bra även fast du missa mello i går kramar

 3. Ja, jag kan ju faktiskt säga att jag inte är avundsjuk eftersom jag kom hem från Egypten i måndags. Jag har haft mitt o unnar dig ditt! Njuuut!!

  Kram

 4. Du missade inte Fnulan, Göteborg kunde inte leverera 🙁 Bara att hoppas på SKellefteå nästa lördag!!!!

  Snö och -5 grader… du har motsatsen, sol +30 grader (gissar)

  Kram kram

 5. sjukt avundsjuk på er men det är ni värda <3 dock vet jag inte om jag vill träffa er helt brunbrända och fräscha sen 😉 PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..