ANNONS

Deprimerande

Så…. ja.. fan åsså.. det var det det… I morgon är det sista dagen i Thailand som ska spenderas på Djungel-safari. Det är så konstigt för jag hat-älskar Karon. Det är svårt att förklara.

Jag avskyr doften av fisk och sopor. Jag hatar att underbara människor arbetar för en lön på 300 bath (cirka 75 kr) per dag och tvingas leva på dricks från oss turister. Jag hatar att det syns råttor på kvällarna, myggen och jag blir ledsen när jag ser vackra tjejer i barerna i väntan på en mans uppvaktning och pengar samtidigt men ler mot Mira och visar sån glädje mot henne.

Jag älskar värmen, de varma och trevliga thailändarna, maten som är gudomlig och med priser så att man kan äta och dricka hur gott som helst varje dag. Stranden och vattnet är så.. såååå underbar. Solnedgången är magisk och naturen så grön och vacker. Fynden man gör är många och att pruta från 1600 bth till 500 bth är lätt som en plätt.

Jag är kär… och när man är kär kan man se mellan fingrarna på det som är negativt. Och det positiva överväger definitivt! Jag hoppas verkligen att jag återkommer…. Men nu är det snart över för denna gången och det är en sorg faktiskt, det är inte roligt att skiljas från en ny kärlek!

Thailand

Gabriel har filmat hela kvällen för att visa storasyrran!

Thailand
Thailand

Ååå……

Thailand

Så mycket god mat… så billigt!

Thailand

Mycket fint att se längs vägarna

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00