Deprimerande

Så…. ja.. fan åsså.. det var det det… I morgon är det sista dagen i Thailand som ska spenderas på Djungel-safari. Det är så konstigt för jag hat-älskar Karon. Det är svårt att förklara.

Jag avskyr doften av fisk och sopor. Jag hatar att underbara människor arbetar för en lön på 300 bath (cirka 75 kr) per dag och tvingas leva på dricks från oss turister. Jag hatar att det syns råttor på kvällarna, myggen och jag blir ledsen när jag ser vackra tjejer i barerna i väntan på en mans uppvaktning och pengar samtidigt men ler mot Mira och visar sån glädje mot henne.

Jag älskar värmen, de varma och trevliga thailändarna, maten som är gudomlig och med priser så att man kan äta och dricka hur gott som helst varje dag. Stranden och vattnet är så.. såååå underbar. Solnedgången är magisk och naturen så grön och vacker. Fynden man gör är många och att pruta från 1600 bth till 500 bth är lätt som en plätt.

Jag är kär… och när man är kär kan man se mellan fingrarna på det som är negativt. Och det positiva överväger definitivt! Jag hoppas verkligen att jag återkommer…. Men nu är det snart över för denna gången och det är en sorg faktiskt, det är inte roligt att skiljas från en ny kärlek!

Thailand

Gabriel har filmat hela kvällen för att visa storasyrran!

Thailand
Thailand

Ååå……

Thailand

Så mycket god mat… så billigt!

Thailand

Mycket fint att se längs vägarna

 1. Louise skriver:

  Helt underbart verkar ni ha haft det!! Fina bilder och skildringar

 2. Alfva skriver:

  Annars är väl just det där med fiskdoften och soporna mitt starkaste anknytning till Karon, även om jag aldrig testat stranden (och därmed inte hunnit blivit kär). Vi gör ett nytt försök till att få kärleken som alla andra verkar känna för landet i sommar, köpte flygbiljetter idag. Och nu när jag ser dina härliga bilder så kan jag ju inte längta mer! Snälla låt det bli juni. Nu.

 3. ´Åsa skriver:

  Älskar thailand har varit där många gånger! Men var första gången i Phuket,Karon förra året..
  Jag var så besviken så jag ville gråta. Skitigt, barer, rysk maffia. Dettá var inte vad jag kände igen. Thailand är underbarare utanför Phuket tro mig!

 4. Det låter (och ser) helt fantastiskt ut, förstår att det känns sorgligt att åka 🙁 Men, jag kanske har missat det helt (antagligen), men varför är inte Cornelia med på resan?

  Kram kram och ha en härlig sista dag i paradiset!

 5. Underbara Thailand! Nästa vinter hoppas jag att det är våran tur 🙂

  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..